Huovutuskurssi teettää töitä näin etukäteen aika monenlaista... ohjeiden tulostamista, nyt kun oma tulostin ei toimi, pitää käydä kirjastossa tulostamassa, kunnanvirastolla kopioimassa, mutta nyt on kirjallista ohje-idea-matskua jokaiselle iso nivaska :) Muutamia mallitöitä olen neulahuovuttanut, heijastimia ja pannulappuja :) Kamat alkaa olla pakattuna, autonropponen villaa täynnä, enää ei puutu kuin se että löydän sen koulun aamulla!!! 15 kurssilaista siellä pitäsi olla, pari peruutti tekstarilla tulonsa.

Tässä muiden hommien seassa leivoin kaksi suklaista kahvikakkua, toisen talkoopalkkana ystävälleni ja toisen kurssia varten.  Tänään ystäväni kanssa roudattiin 16 banaanilaatikkoa tuonne varastoon, jonka sain käyttööni viereisestä talosta. Omaan kellariin kun ei voi viedä mitään säilöön ja tarvitsen varastotilaa, että saan tuonne vinttihuoneeseeni jotain tolkkua ompelu-askartelumateriaaleihin ja työtiloihin. Ennen kaikkea sinne on saatava mahtumaan UUSI SÄNKYNI; joka toivottavasti kotiutuu maanantaina!

Aikalailla tuota kangas -yms materiaalia onkin, sillä tuo 16 laatikkoa on ehkä noin 1/3 ...

Mutta talkoot jatkuu joku toinen päivä, en jaksanut nyt enempää. Pitää ensin kaivaa pakattuja laatikoita ullakolta esille ja hakea lisää tyhjiä laatikoita  kaupoista... kyllä siitä hyvä tulee, tuolla kellarissa on parempi etsiäkin laatikoista tarpeellista kuin tuolla ullakon vinon katon alla! Katossa on naulojakin niin tiuhassa, ettei ole yks eikä kaks kertaa kun olen pääni naulaan lyönyt siellä hämärässä ja kylmässä.

Päivällä kävin mielenkiintoisen uskon vahvistus istunnon Alva Karppisen luona, alkaa omat voimat horjua, kun tuntuu että tämä elo on taas niin ongelmallista vaikka kuinka yrittää asioitaan  hoitaa ja hengissä selvitä.... Tuli taas esille entisten elämien karmaa, jota tässä osaltaa kuitataan.... mutta onneksi luvassa on isoja muutoksia ja valoisampia aikoja, eikai erkkikään kestä ikuisesti tälläistä takkuamista!

Vielä meinasin askarrella yhden kortin malliksi johon laitan neulahuovutetun sydämen...

Aamulla pitää singahtaa aikaisin kauppaan ostamaan jotain evästä, että jaksan koko pitkän päivän, onneksi siellä saa keitettyä kahvia ja vien tuon kakun yhteiseksi iloksi!

Tälläisin aatoksin, mitenkähän sitä saisi sen unimatin tulemaan vähän aikaisemmin, ettei menis taas aamuyöhön... jos keittäs kaakaota :) Hyvää Yötä ja mukavaa lauantaita!