Isänpäivä oli ja meni Äänekosken reissussa. Tanssitreffimiehestä on tullut poikaystävä Kari (voiko yli nelikymppistä sanoa poikaystäväksi?... voi kai :)  ), jota käytettiin näytillä siskon sakille ja äitille, samalla vietiin autokuorma käsitöitä myyntiin.... Hyvin kelpasi poikaystävä suvullekin ja käsityötkin kelpasi myyntiin ja osa meni jo heti aamusta kaupaksi :) Parissa kahvipöydässä istuttiin ja nyt on hiilarihumala josta pitäisi selvitä ja alkaa normaaliin arkeen.

Jotain sain siis viime viikolla aikaankin, harmi kun jäi taas kuvaamatta! Perjantaina kun oli isot kasat tuossa pöydällä, niin kamera olikin Nooran mukana isänpäivillä... Äänekoskella yritin kuvata, vaan akku loppui sitten :(

Keittiöpyyhkeitä oli 18 kappaletta, huovutettuja ruutu-kaulahuiveja oli 6 kappaletta, tähtiliinoja 3- yksi erityisen kaunisvärinen--pitää tehdä toinen samanmoinen ja  kuvata se. Talvisia tiilitauluja oli 11 kpl.

 

Lauantaina pidin kansalaisopistolla kortti-askartelun kurssin 6 tuntia.

Kurssilaisia oli 8, joista yksi mies.

Kovasti olivat innostuneita ja ahkeria ja oma-aloitteisia tekemään,

 valmiita kortteja oli kurssin loputtua 76 kappaletta !

Taas harmittelin, ettei kellään ollut kameraa, olisi ollut tosi hieno kokoelma erilaisia kortteja, kaikissa pääperiaatteena liimarharsolla työstetty servettikuvio!

Täytyy itse nyt tehdä muutamat kortit kun nuo tarvikkeet ovat tuossa valmiina esillä, kuvaan sitten jotain. omat mallikorttinikin jätin eilen mummulle. Kiva pitää tuollainen kurssi, mikä oli ensimmäinen laatuaan kansalaisopistolla ja väki oli tosi innoissaan ja kaikki saivat kipinän tehdä kortteja, sanoivat ostavansa työväilineitä ja materiaaleja, muutamalle lupasin netistä tilata tarvikkeita! Tuntuu että kurssi oli oikein tarpeen ja täytti tehtävänsä!

Mukavaa lumisateista maanantaita!