Minun jouluuni kuuluu joulukortit, tykkään askarrella niitä, lähettää ja myös saada :) Arvostan itse suuresti hand-made kortteja ja tykkään sellaisen myös lähettää. Muutamana vuonna olen teettänyt joulukortin jostain tilkkutyöni valokuvasta, mutta en muista että olisin koskaan oikein lähettänyt Tiimarin kortteja... Nooran lapsuusvuosina tehtiin monet monet joulut kortteja joissa oli lapsukaisen valokuva.

Tänäkin vuonna olen tehnyt ainakin 50 korttia myyntiin, omaksi lähetettäväksi toisen mokoman, äsken tein 6 leimasintekniikalla, vielä muutaman meinaan tehdä serveteistä... Teen aika yksinkertaisia kortteja, nyt uutta on nuo Magnolia leimasimet... Osa korteistani  on kokonaan kankaasta ommeltuja tekstiilikortteja, joita käsityö-ompeluystäville on kiva lähettää. Tiedän että jotkut säästävät hand-made kortit vuodesta toiseen, joku nakkaa sen roskiin muiden mukana... itse säästän kaikki joulukorttini ja selainen niitä seuraavana vuonna, en henno hävittää olleskaan :)

 

Perjantaina meni postiin reilu 30 korttia, parikymmentä lähtee vielä, suunilleen saman verran saankin... ja joka vuosi on joku yllärikorttikin joukossa :) En ole vielä päässyt sinuiksi tuon uuden kameran kanssa ja tuntuu etten osaa tarkentaa silleen että saisin teräviä kuvia... ehkä tämä yövalaistuskin vaikuttaa epätarkkuuteen.

1137526.jpg