Nyt puraisi minuakin kunnolla tämä netin ATC-kärpänen! Ekat korttini olen postittanut maanantaina, tänään en vielä saanut omia vaihtareitani, toivottavasti jo huomenna!

"Sillä silmällä" pengoin tänään urakalla askartelutarvikkeitani, jotka ovat joulun jälkeisessä kaaoksessa! Materiaalia on enemmän kuin lääkäri määrää.... ihan mahottomasti. Ullakolta löytyi parit kivat jutut, kuten vanhat leimasimet, joilla takavuosina kortteja väkersin! Monissa blogeissa on kuvia korteista joihin on käytetty leimasimia ja siitä sitten into mullekin pukkasi kun muistin että mulla on niitä jossain. Leimasimet näyttävät ihan käypäsiltä tänäkin päivänä, "mustetyynykin" ihan märältä ja koho-jauhe purkitkin pysyneet kiinni, joten huomenissa kokeilen leimaamista!

JA taidampa tilata Hiekkaoliivilta jonkun kivan uuden leimasintyynynkin atc-kortteja varten! Ullakon uumenista löytyi monta kivaa ja käyttökelpoista juttua kortteihin! Ja löytyihän sieltä yksi kadoksissa ollut tilkku-ufokin, seinävaate joka on ollut jo vuosia kesken, nyt sen on aika valmistua toukokuun näyttelyyn!

346987.jpg

Käyttökelpoisia kivoja leimasimiani!

Kaivelin myös tapetti-malli-kirjat esille ja teinkin jo muutamia ATC-kortteja! Ei malta olla kokeilematta :) Kokeilin myös uutta kuumaliimapistoolia koristeiden liimaamiseen. Sain joulun alla uuden liimapistoolin kun entistä en laajoista etisnnöistä huolimatta löytänyt ja tänään sit löysin ullakon uumenista senkin, kuten monta muutakin kadonnutta juttua :) Ja vaikka materiaalia on kuinka ja miten paljon, silti kuitenkin tänään katselin Tokmannilla "sillä silmällä",  että oliskos jotain kivaa kortteja varten ja olihan siellä pieniä sydämiä, joita voi liimailla koristeeksi, sekä ihania  Anne Geddes -tarroja ja ostimpas yhden arkin kukka-kiltsikoitakin... (parantumaton)...

Tuo liima onkin mulle ongelma näissä atc-korteissa. Itsehän käytän paljon silitettävää liimaharsoa ja kaksipuoleista teippiä, mutta joitakin juttuja pitäis liimatakin, kuten nappeja ja koristeita. MIKÄ ON HYVÄ JA IKUISESTI PYSYVÄ LIIMA??? Joulukorteissakin oli jo monissa koristeet irronneet ennen perille tuloa, joten monet liimat ovat tosi huonoja!

Alkoi jo hirvittää tuleva mahdollinen muutto, sillä tällä minun keräilijä-hamsteri-luonteellani on ullakot ja komerot ja kamarit tavaraa täynnä! Siellä on vaikka jos mitä, lähes lattiasta kattoon! Mihin ihmeeseen ne roudataan jos muutto on kevät-kesällä ajankohtainen, harvassa asunnossa on näin hyvin kaksi isoa ullakkoa kuin täällä. Entistä enemmän haaveilen siitä kivinavetta-ateljeestani! Joskus on sen aika ihan varmasti!

Tästä penkomis-innosta reipastuneena hain päivällä kenkäkaupasta monta hyvää ja tukevaa kannellista kenkälaatikkoa, joihin on aikomus vähän lajitella ja järjestellä askartelumateriaaleja! Mietinkin pienessä päässäni, että miten kaikki askartelijat pitävät materiaalinsa hallinnassa ja säilössä, sillä monilla on niin upeita blogeja joista selviää monet upeat askartelut -- että en minä ole ainoa jolla on kaikki paikat täynnä tavaraa! Mutta miten ne muilla pysyy siististi ja silleen että löytää mitä tarvitsee???Olis kiva nähdä kuvia muiden huusholleista!

Tein iltapuhteena atc-kortteja ja kas kummaa aiheina on :

Auringonkukat (lähetetään  Maissille)

Kreikka  (lähetetään Jaatiinalle)

Rakkaus (lähetetään Tatsille)

Nuo kortit voisin vaikka vaihtaa joidenkin kanssa jos ilmaantuisi halukkaita swappaajia!? Kortteja on aina kaksi samasta aiheesta...