Viime yönä oli satanut 5cm LUNTA ja vaikka päivällä satoi lunta lisää, niin tänään oli heti valoisampi päivä joka aktivoi toimintaan :)  Tunnin kävelylenkin jälkeen piti kokeilla tuota spiraalipujotusta, joka on vielä vaiheessa,... siitä myöhemmin lisää.

Vaikka piti tekemäni ompelukoneella ufoja eteenpäin... aloittaa yhden torkkupeiton tikkaus, niin sitä aloitan kohta vasta... spiraali pyöri päässä niin vimmatusti, että sitä oli pakko kokeilla :)

Mutta on näitä minullakin LANKAUFOJA...
yhden kaivoin esiin ja jatkoi tässä telkkua katsellessa :)
Sähköpostiini onkin mukavasti ropissut Ufotietoutta, muutamia jo valmistuneitakin!  Joten nyt mukaan nekin, jotka vielä märehtivät, eikun ufot valmiiks ja näytille!!!

1228182.jpg

Ruokavalion puolesta päivä on mennyt loistavasti, vaikkakin söin Nooran eilen tekemän Italianpadan lopun... siinä on hiilihydraatteja kyllä, mutta eipä niitä tänään ole paljon muusta tullutkaan! Maksamakkaraan iski himo ja sitä piti Siwasta hakea ja olipas pitkästä aikaa tosi hyvää, eikä edes paljon hiilareitakaan :) Tästä on hyvä jatkaa! Unohdin aamulla käydä puntarilla, mutta pitää sit ens maanantaina aamulla muistaa!
Perjantaiselt kaupunkireissulta sain Lidlin sinistä vissyä, se on hyvää  ja halpaa juomista, ensin kun juo vissypullon tyhjäksi ja sitten täyttää sen vedellä ja juo senkin, tulee 3 litraa juotua mikä nyt on päivätavoite!