Miksi taas on maanantai... heh... aamulla maalasin yhdet kehykset kuparimaalilla ja miten ei tullutkaan mieleen, ettei se ole vesiliukoista maalia. Ihmettelin jo vähän sen hajua, mutta menin sit peseen veskin lavuaariin ja sotku oli mekoinen lavuaarissa ja käsissä... eikä tärpättiä missään, sinolilla pesin ja haju oli kahta kauheampi... mutta kehyksistä tuli hienot, työstän niitä huomenna valmiiksi ja tiiä vaikka jotenkin kuvan tänne saisin... taas yhdenlainen roskis-tuunaus jutska :)

Päivällä ajelin nissanilla asioille ja kas kummaa sehän sippas pankin pihaan, kerran inahti ja siihen jäi... siinä sitten kastuin sateessa kun kiireellä linttasin fysikaaliseen hoitoon. Lapaluiden väli on lukossa, eikä fys.hoito edes oikei auttanut... höh, typerästi juilii koko ajan, olispas nyt kotihieroja...  Illemmalla sain ystävällisen avustajan kaapeleiden kanssa virtasta antamaan nissanille ja nyt se nököttää kotopihassa, mikä lienee akun tyhjensikään, ekan kerran se mut nyt välille jätti!

Kahvipussikopan ompelua onkin sitten ollut loppupäivä, valmiiks tulikin ja eka jonka tein kirjavaksi, monenlaisista pusseista.  Kiva siitä tuli vaikka kirjava onkin, yllättävän kiva! Vielä parit kopat ja kassit pitäis ommella kahvipusseista. Materiaalia on kyll paljon, mutta se pussien aukominen, leikkaaminen ja taittelu on se typerä vaihe, missä menee hirveesti aikaa! Ompelu ja punominen onkin sitten jo nopeempaa ja kivempaa! Kyllä tuli tänään ikävä ex-anoppi-ehdokasta joka mielellään mulle taitteli valmiiksi pusseja. Tuossa olis kyllä apulaisesta tosiaankin apua ja kopan teko sujuis paljon nopeemmin. Onneksi on vielä yksi muovikassillinen punasävyisiä valmiiksi leikattuja, niistä tosin havittelen itselleni koppaa, punaista en taida hennoa myydä enkä antaa :)

Vielä jos leikkelis tilkkupeittoon yhtä kangasta valmiiksi, niin pääsis aamulla heti suruuttamaan. Muutaman vuoden kesken ollut ikuisuus projekti yhdestä peitosta on nyt työn alla, jos oikein olis huomenna ahkera, sen voisi saada harsimiskuntoon illaksi tilkkukurssille, siellä harsitaan porukalla peittoja isoja pöytiä hyödyntäen... olisinkohan niin reipas, on siinä vielä hirveesti ompelemista... katsotaan! Mut nyt leikkaamaan ja silittämään ... Sii Juu, hyvää yötä ja mukavaa aamua!