Tänään onkin ollut aika paljastella Say -ystäviä :) Kolme kuukautta on lähetelty pieniä paketteja pitkin ja poikin ja nyt  saa sanoa kuka on kukin :) Itse lähetin omalle ystävälleni Haapavedelle tänään viimeisen lähetyiksen, ystäväni oli Marit jolla ei olekaan omaa blogia. Postiin pistin kahta "itseni näköistä" tilkkutyökangasta sillä hän on myös tilkkuilija.... puisia maalattuja ja koristeltuja pyykkipoikia ja mangneettinauhaa minkä voi liimata, että noista saa vaikka jääkaapin oveen korteille nipsuja.... ja vielä kaksi kirpparilta ostettua lehteä, toinen vuodelta 1952 ja virkkausohjeita vuodelta 1950 :) tiiä vaikka olis kovinkin käyttökelpoisia malleja... :) vaikka mitä olen kolmen kuukauden sisällä hänelle lähettänyt, tännekään en ole voinut niitä kuvata kun on pitänyt olla salassa, mistä tiedän vaikka hän olisi täällä lukijana! Mutta tässä kuvat viimeisistä lähetyksistäni tänään:

696043.jpg

696044.jpg

Ja omaksi ystäväkseni on tänään paljastunut Neulatyyny- blogin Jansky! 

Hän on täällä käynyt vakoilemassa ilmeisesti koko kolme kuukautta :) Kiitos, paljon olen saanut kivoja askartelujuttuja ja kauniin kaulakorunkin! Enkä ole paljon päätäni vaivannut arvailemalla kuka olet! Vähän vaan katselin koruntekijöiden blogeja kun sen kaulakorun sain... ei tärpännyt :) Mutta olen minä tainnut Neulatyynyn blogissa joskus käydä...

Tänään sain vielä muhkean kirjekuoren ja paljastuskirjeen:

696042.jpg

Janskykin on laittanut mulle puisia pyykkipoikia, niistä voisinkin maalata jääkaapin oveen nipsuja, laittaa taakse mangneettinauhan palat :) Hyvä idea!

Kiitos Saylle ja terkkuja omalle ystävälleni kun tulee tänne lukemaan!

Uusi SAY3 alkaakin kohta... mielenkiintoista :)