Kortteja on tullut väsättyä pitkästä aikaa moneen  tarpeeseen.... synttärikortti musiikkiteemalla tutulle miehelle, parit nimpparikortit, muutamat kankaiset tilkkukortit jne... Mallikortteja marraskuista kurssia varten tein vinon pinon.  Pidän marraskuisena lauantaina korttiaskartelukurssin kirjakaupalla. Tilasin Hetasta ja Sammakosta ihania stanssattuja pahvikuvioita kortteihin ja niitäkin nyt kokeilin!

Eihän sit ollut kameraa korttien kuvaamiseen ja lähdin viemään noita mallikortteja ja synttärikorttia postiin niin nopsaan, etten hoksannut kännykälläkään kuvata... Syysloma loppui ja Noora palasi opiskelemaan ja vei kameran mennessään.

Olen myös lähetellyt postcrossing kortteja, viralliset 5 on matkalla sekä muutamia tag- hippa -korttejamyös kivoista aiheista syksy-sienet-auringonlasku. Tag:ssahan "hipataan" edellinen ja lähetetään hänelle kortti sovitusta aiheesta, itse saa sitten kortin seuraavalta joka käy minut "hippaamassa" jne jne.... Kiva on saadakin kortteja ulkomailta kun on pitkään ollut postilootassa hiljaista... Mukaviin maihinikin sain osoitteita, kortteja pääsin lähettämään Thaimaahan, Brasiliaan, Italiaan...