Olen tässä päivänä parina istahtanut hetkeksi ompelukoneelle, noin niin kuin koemielessä :) Tehnyt muutamia rästiin jääneitä pieniä korjausompeluita. Tänään viritin vanhan Brotherin keittiöön ja ompelin keskeneräiseen kahvipussikoppaan loput kaitaleet, huomenna sen teen kasaan ja ehkä toisenkin.  Pari niitä olis tilauksessa. Tänään etsin kankaat ja kaavan kangasruusuihin, niistäkin tuli tilaus kun yksi mökkiläinen oli niitä kirjakaupassa nähnyt, sinne nimittäin jätettiin poikamies-kauppiaan iloksi iso kimppu kiltalaisten tekemiä ruusuja... Huomenna voisi koettaa niitä väsätä :) En tosin ole koskaan tehnyt kerralla kimppuun 10 ruusua, mutta katsotaan miten sutvaantuu... Nyt meinaan yrittää!

Tänään olin myös Eeva-ystävällä hoidossa! On se jännä tunne olla hoitopöydällä ja toinen sanomatta löytää ne klikit ja tukokset kropasta. Leikkauksen jälkeen on tuntunut että jalat kerää nestettä ja rasvaa ja karmeaa selluliittia, vaikka teen niille  mitä. Olen koettanut itse aktivoida aineenavaihduntaa, että saisin nesteen liikkelle, mutta turhaan. Juhannuksena Lea-ystäväiseni vyöhyketerapiaa tehdessään jo sanoi, että jalkapohjastani tuntuu miten sydänlinjalla ja virtsalinjalla on "hiekkaa", ei toimi kunnolla... se vyöhyketarapia auttoi pariksi päiväksi.

Nyt Eeva kaiveli, paineli ja teki temppunsa ja löysi tukokset sydänlinjalta, munuaisista, virtsalinjalta ja sapesta. Tosi kipeitä pisteitä ja käsin kosketeltavia muhkuroita, mutta kummasti ne sulaa pois ja alkaa kierto taas pelata ja nyt saa oikeesti käydä veskissä vesiä laskemassa, joten lymfa sai aimo annoksen energiaa ja toimii reippaasti! Munuaiset eivät voi toimia jos sydänlinjalla on jotain ja ilman munuaisten aktiivista toimintaa ei nesteet kierrä.

Olenkin tässä jo tuskaillut, että paino on samassa, syön tai pidän paastopäivän, tee mitä hyvänsä niin paino ei putoa ja turpea selluliittine olo reisissä vain lisääntyy. Jospas tästä nyt olisi apua pitemmäksi aikaa ja taas on otettava Orapihlajakuuri sakkojen hävittämiseksi. Kuten myös persiljateetä virtsateiden pustaamiseksi! Onneksi on monet hyvät konstit, kun niitä vain aina hoksaa käyttää!  Ja onnekseni mulla on tuo Aloe Vera, miten paljon se näissä asioissa auttaa ja ilman sitä tuo lääkkeiden syönti olis kyllä vienyt elimistön vielä paljon tukkoisempaan kuntoon!

 

Huomenna on Nooran-päivä, taidan aamusta väsätä pitkästä aikaa mutakakkua, sehän on karppiherkkua mascarponen ja mansikoiden kanssa....