Minä täällä vietän ansaittuja lorvipäiviä, tekemättä mitään... noh, takan lämmitystä, kirjan lukua, telkun katsomista, netissä roikkumista -ei lasketa minkään tekemiseksi :)  Lepo on tullut tarpeeseen, nyt alkaa vasta univelat helpottamaan ja olo olemaan levännyt. Pohje on ollut tosi kipeä, selkää juilii, joten särkylääkettä ja relaxantteja jotta kroppakin alkaisi lepoon.

 

Pitkin suomea on riepotellut kova myrsky, tässä se oli vuorokautta myöhemmin kovimmillaan kuin monessa muussa paikassa oli jo Tapanina. Sähköt ovat pysyneet ja vettä tulee kraanasta, torppa on lämmin ja puita liiterissä, pöydät täynnä kynttilöitä ja vettä ämpärissä... joten mua ei hirveesti hetkauta jos myrsky vie sähköt, kunhan tuo takaisin :)

Talon ympärillä on isoja havupuita, onnekseni mikään ei ole kaatunut, saati tuhoa tehnyt. Tuuli kyllä on ollut niin kovaa, että väliin olen ajatellut ikkunoiden tulevan sisään ja katon lähtevän lentoon, mutta ei ole vahinkoa syntynyt.

Tämä kuva on Tapaninpäivältä 2011 sinisen talon takapihalta, ei lunta edes hajuksikaan! En muista näin vihreää joulua nähneeni. Vuonna 2006 oli melko lumeton joulu ja vuoden vaihde, mutta kyllä silloinkin jotain valkoista oli vähän ainakin.

Saamani artesaanin amaryllis on ihana, nyt se kukkii kaikkien 4 kukan voimalla!