Luovan-mysteerin naiset olivat saaneet piristysruiskeen tuossa 4 ohjeessa ja monet tekivät heti kukkaköynnöksen valmiiksi. Ja ihanan luovasti olitte keksineet kukkiin materiaalia ja vaihtelevia kynnöksen pohjamateriaalejakin! Ihanaa!  Monilta on tullut myös mukavia kommentteja, että sitä köynnöstä olikin kiva tehdä!

Ne jotka eivät ole sitä vielä ehtineet ommella, tehkää heti kun joudatte!

mutta laitan tässä nyt vähän jo tekemistä niille, jotka tekemistä odottelevat!

 

VIITOS -OHJE ON SIIS WATERCOLOR -VESIVÄRI - kuten tuossa alemmassa postauksessa jo kerroinkin ja innostus tähän on saatu tilkkupäiviltä Jyväskylästä!

Emme tee mitään isoa pintaa watercolortekniikalla, mutta pitäähän tuota loistavaa tekniikkaa vähän kokeilla! Emmekä tarvitse mitään ruudutettua pohjamateriaalia, vaan palat voi ommella yksitellen jonoksi.


ELI TÄMÄ OHJE ON NYT ENSIN KANKAIDEN ETSINTÄÄ !

VARSINAINEN OMPELUOHJE TULEE MYÖHEMMIN KUN SAADAAN ENSIN VÄHÄN KASATTUA NÄITÄ AIKAISEMPIA OSIOITA, SILLOIN SAAMME PAREMMIN MITTAA SELVILLE, ETTÄ KUINKA PITKÄÄ JA LEVEÄÄ WC-OSIOTA TARVITAAN!

 

ETSI KANKAITA ERI TUMMUUSASTEISTA :

-VAALEA -

- KESKIVAALEA -

- KESKITUMMA-

-TUMMA-

työhön tulee saada selkeästi värien ja tummuuksien liukumaa!

 

kankaat saavat olla tilkkutyöpuuvillaa, mutta jos haluat laittaa jonkun erilaisen kankaan, muutakin materiaalia saat käyttää... tummahan voi löytyä vaikka sametista tai pellavasta jne jne... käytä luovuuttasi, mutta tärkeintä on tuo värien liukuminen ja tummuusasteen vaihtelu.

Katso silmät sirrillään kankaita, näet miten niiden värit ja kuviot menevät, katso OVISILMÄLLÄ jos sinulla sellainen jo on... se on rautakaupasta saatava tavallinen halpa ovisilmä, joka näyttää hienosti tummuuserot ja vivahteet!

 

ETSI MYÖS NAPPIVARASTOSI! ONKO SINULLA PIENIÄ KIVOJA SOLKIA YMS KORISTEITA JOITA VOISIT LUOVAAN-MYSTEERIISI LISÄTÄ???

PIENIÄ NAPPEJA -- PARI SUURTA NAPPIA -- ERIMUOTOISIA NAPPEJA --KUKKANAPPEJA --- IHANIA NAPPEJA--- ONKO JOKU KIRPPARIVAATE MISTÄ VOIT VIELÄ PELASTAA IHANAT NAPIT???

 

KOHTA NAPPEJA TARVITAAN!

 

PENKOMISEN RIEMUA JA LÖYTÄMISEN ILOA :)

 

lisäohjeita saapuu myöhemmin.... tää on jännää :) eiks ookkin!?