Luovassa-Mysteerissä pitäis nyt olla ompeluohje 2. ommeltuna ja kuvat tänne linkitettyinä! Tämä malli herättikin mukavasti mielikuvia ja monet hymyt on saatu sen vuoksi :)))

 

Muutamista ei ole ilmoittautumisen jälkeen kuulunut mitään, eikä mulla ole edelleenkään kaikkien sähköpostiosoitteita! Muutamat ovat ilmoittaneet tehneensä, mutta kuvien saanti takkuilee...

Ja kuulimpa, että tätä mysteeriä tehdään jossain kerhossa netittömien kesken... ja kuulimpa että joku tekee kahta mysteeriä yhtä aikaa, erilaisista kankaista :) Mutta jokaisen on kyllä laitettava kuvat, ainakin valmiista! Ei tätä saa salaa piilossa tehdä, kyllä mun täytyy nähdä kaikkien tekemät :)

Eli, nyt pitäis olla ommeltuina tämän näköinen kattaus, tosin olette saaneet valita kankaita joten ei teillä ihan samanlaiset ole kuin mun omani :)

Ja luetunymmärtämistäkin tässä on jotkut saaneet harjoitella ja joku kuuluu tehneen jo uudetkin palat... mutta muistakaa lukea ohjeet moneen kertaan ja vaikka ääneen, jotta ne aukeavat oikein ja menevät tajuntaan. Tärkeitä kohtia vielä korostan ja alleviivaankin!

 

Minun paloista on helppo nähdä mikä on inhokki :) se on tuo vasen, alimmainen on typerän valjua vähän violettista ja päällimmäiset yhtä valjua ja ruudullista, ihan kamalia... Keskellä on mielikankaita, auringonkukkia ja oranssia itsevärjättyä ja oikealla on vanhaa värikästä retroa, niistäkin tykkään kovasti paljon :)

 

Kolmas ompeluohje tulee tuota pikaa, ehkä jo huomenna!

ETSIKÄÄ KOLMATTA OMPELUA VARTEN SELKEÄSTI JOKU TUMMA JA VAALEA KANGAS!

 

EDIT: tässä Aunen kakkoset ja ykkönenkin uutena,  kankaat on samat mutta erivärisellä tyllillä kuin eka teos... :) Eikös näytä ihan erilaisilta :)