Kyllä tämäkin viikko on mennyt tosi nopeesti, nyt jo torstai-ilta ja huomenna alkaa TAAS viikonloppu!

Noora kotiutui tänään, huomenna on lukiossa vapaapäivä kun alkoi koeviikko. Tein pitkästä aikaa karppipizzaa ja voi jösses kun se on hyvää!  Pohjan vehnäjauhoton ohjehan on tuolla mun reseptiosiossa, paras päällys on mun mielestä tomaatti, carrytonnikala, aurajuusto ja mozarella! Namia :) Noora toi tullessaan kamerankin, joten mä pääsen huomenna jotain kuvaamaan, tuliskohan vaikka STY:n paketti minkä voisin uunilämpimänä tänne kuvata ;-) tai jotain muuta kuvattavaa keksin kyllä!

Koko päivä on mennyt siivotessa, sitä meillä riittää. Suurin homma  on tuo raivaaminen, tuntuu olevan niin joka nurkassa joku rojekti meneillään, että pussia ja nyssäkkää ja laatikkoa piisaa... suurinosa hommaa on siis järjestelyä ja tavaroiden paikasta toiseen siirtelyä... mutta tänään on kyl pesty lattiat ja laitettu keittiöön puhtaat matot ja syksyverhot. Kiva oli keväällä laittaa keltaiset kevätverhot ja kiva on syksyllä vaihtaa nuo ruskaväriset tilkkuverhot!

Keittiön kapat on siis tehty Kangaskavereiden syys-blokki-vaihdon blogeista. Kuva löytyy tuolta webbialbumista.

Nyt sohvalle katsomaan BB-taloa... sehän ei ole aikaisempina vuosina meillä näkynyt ja nyt sitä tulee sit tillitettyä joka ilta. Kiva köllähtää iltateen kanssa sohvalle katsomaan niiden toilailuja! Tuollainen lapsi-roolileikki pitäis kaikkien joskus kokeilla :)

 

Hyvää yötä ja mukavia kuvia!