Hullulle ja herralle ei saa näyttää keskeneräistä työtä... mutta eihän täällä niitä käy lukemassa, joten näytän teille keskeneräisen taulusarjan :)

Syksyllä tein koululla joutohetkenä keramiikkalaattoja, jotka jäivät sinne sitten poltettavaksi ja sain ne vasta nyt. Painoin kuvan Suomussalmella Salmelta saamallani organzaverholla,  siinä on niin kaunis tuo kukkakuvio. Samalla kuviollahan painoin jo keväällä eka laatan ja lautasia, kuvia löytyy alempaa tästä "keramiikka" -kategoriasta.

Olen ihastunut rataoksidilla patinointiin, sitä siis noissa kukkakohdissa tuo ruskea. Sekä olen ihastunut mattalasitteeseen, mutta koululla ei sellaista vaaleaa mattaa ollut, joten otin tämän kiiltävän joka aavistuksen taittaa punertavaan. MUTTA lopputuloksessa siinä ei olekaan sitä punertavaa, ehkä tuo rautaoksidi on syönyt sen värin. Ensin en ollut tykästynyt näiden kiiltävään pintaan ollenkaan, MUTTA kun näihin on tulossa vanhaa ladonseinälautaa alustaksi ja kehykseksi, niin sepä onkin sitten kiva kontrasti tämän kiiltävän pinnan kanssa!  Kunhan pääsen puupajalle sahojen ja sirkkelien äärelle, niin teen nämä sitten valmiiksi!

Laatan koko 16 X 26cm. paksuus noin sentin.

Olispa oma talo, niin tälläisiä laattoja löytyisi sen seiniltä :)