Ettei aika kävis pitkäksi näin pitkänä perjantaina, niin olen tehnyt ohjaustyön näyttöön yhden osuuden, eli yksilöohjauksen erityisoppilaalle. Tänään on autistisen nuoren miehen kanssa tehty mosaiikkipeili. Ensin tein selko-ohjeet kuvallisella tietsikkaohjelmalla ja osin käytiin keskustelua sellaisen uuden hienon kommunikaattorin kautta, sillä ohjattavani ei puhu. Niin tuli hieno peili taitavalta tekijältä. Liimat jäi kuivamaan, että huomenna päästään saumaamishommiin :)

Tässä ohjauksen näytössä on kaksi erilaista tapaa tehdä se, eli voi valita yhden ryhmän jolle ohjaa kolme erillistä kertaa eri aiheilla.

Tai yksi aihe kolmelle erilaiselle ryhmälle. Mä valitsin tämän vaihtoehdon, mielestäni se on mulle opettavampi ja haastavampi. Ohjaan siis tälläisen peilin reunusten teon mosaiikkitekniilalla kaikille ryhmille. Tämä ensimmäinen ohjattavani on autistinen, kuulovammainen, lievästi kehitysvammainen parikymppinen nuorimies :) Ohjaustilanne on videolla ja ohjeet ja muut kirjalliset hommat tulee sitten tietysti esittelykansioon.

Ja tälläinen peili on valmiina, yön yli kuivi liimaukset ja tänään se on saatu saumattua! Oikein tosi hieno siitä tulikin!