En tiiä kertoisinko teille huonoista vai hyvistä asioista... joten olkoot kertomatta, kerron korteista...
niitä tulee nyt kuin sieniä sateella ja sen kyllä huomaa huushollista taas, että touhua piisaa ... 70 korttia on nyt tehtynä ja lisää pukkaa päivittäin... ja minähän tykkään tuosta "menneen talven tekniikasta" eli kiinnitän servettejä liimaharsolla, ne käyvät loistavasti taustoiksi, laitan niitä tukevammalle kartongille joka sitten käy kolmiuloitteiseksi kerroksittaiseksi jne jne.  Millään liimalla tai teipillä ei saa samanlaista lopputulosta kuin liimaharsolla. Mutta kukin taaplatkoon tyylillään... leimasimiakin olen nyt käyttänyt eri tyylisesti, kun ostin sen  Sinellin helmiäisvihreän leimavärin joka ei sit ollutkaa vedenpitävää, vaikka myyjä niitä silleen mainosti ja möi, joten se ei sovellu väritettävien leimakuvien painamiseen... mutta käyhän se noin muuten.
Yleisön pyynnöstä olen tehnyt eläinaiheisia paljon, on kissoja, koiria, kaloja, lehmiä yms... Korttien sisälle laitan useimmiten tekstin ja ääriviivatarroista kulmia ja reunoja, painan sinne leimasimilla jotain jne... Moniin kortteihin olen nyt laittanut nauhoja, vähän kimallettakin (joka ei ole mun tyyliä :))
Tässä kuvassa eilen osa... huono kuva  ja sommittelu, muttei nyt hutsittanut panostaa... yhden 30kpl erän jo laitoin menolleen, enkä hokannut  kuvata...

1350571.jpg

1350568.jpg