Ompas tosi ihana syysilma tänään! Muutaman päivän onkin ollut aurinkoista, mutta niin kamalan tuulista ja kylmää, tänään sitten ihanan lämmintäkin. Päivittäin teen ainakin kaksi, usein kolmekin lenkkiä joko kävellen tai fillarilla... eilen iltanakin vielä kahdeksan jälkeen tunnin lenkki kirpakassa pakkasessa ennen saunaa.

Tänään kävelin ekan kerran Ohrasaaren lenkin, jostain syystä se on multa jäänyt paitsioon koko hieno ulkoilusaari kaikki nämä 6 vuotta täällä! Kerran olen siellä hiihtänyt muutama talvi sitten, mutte lenkkeillyt en ollenkaan... Ihan kylän keskustassa on siis pieni erillinen saari, jossa on pururata ja talvella valaistut hiihtoladut. Kävelylenkki on suurimmalta osin melko rannassa ja paikoitellen komeat Päijänne-näkymätkin.  Noh, tulipahan vedeltyä siellä hikistä sauvakävelylenkkiä muutama kierros, eikä ollut tungosta, yksi nainen tuli vastaan :)

Nyt voiskin paistella pannullisen pekonia ja munia ja alkaa vaikka ompelemaan hetkeksi, ettei tää elämä ihan mene lorvimiseksi sohvalla pitkällään telkkarin edessä, vaikka tosin tuleehan tuolta paljon mukavaakin katsottavaa kun on nyt noita uusia kanavia digin myötä.

Olen tässä paljon pähkäillyt viime aikoina, että jättäisinkö tämän blogin kirjoittamisen kokonaan, vai keskittäisinkö sen vain käsitöihin... vai kirjoitanko elämästäni, niin hyvistä ja huonoista jutuista päiväkirjamaisesti kuten ennenkin... kommentteja tulee puolesta ja vastaan sähköpostiin... Monenlaisia blogeja tulee itse luettua, rankkojakin juttuja monet kirjoittavat, paljon sairautta ja murhetta, joissain sitten vain pelkästään kädentuotteita yms harrastusta... ehkä itse tykkään enemmän näistä elämänmakuisista blogiesta missä on aidosti ja rehellisesti elämänkirjoa.... joidenkin ihmisten elämää tulee päivittäisn seurattua.

Leppoisan mukavaa sunnuntaita blogini kävijöille!