Vuosi on vaihtunut ja 2012 alkanut. Taas on ollut aika miettiä mennyttä ja tehdä toiveita tulevalle. Eräänlaista yhteenvetoa itsensä kanssa, mikä menneessä vuodessa jäi muistoihin ja historiaan, mikä tulevassa on kutkuttavaa toivetta...

 

Itse kun summaan mennyttä 2011 vuotta, voisin sanoa sen olleen rauhallisempi ja vähempi dramaattinen kuin edeltäjänsä 2010. Silloin oli rakkautta ja eroa, koulun vaihto, pahoinpitely/oikeudenkäynti, polvileikkaus, kantasoluluovutus, peurakolari, tatuointi -suuria asioita joissa oli paljon käsittelemistä... Menneenä 2011 vuonna ei ollut mitään noista, en ollut kertaakaan sairaalassa, ei leikattu mistään - mitä nyt joka päivä kolottaa jostain, ei ollut suuria tunteita eikä sydänsuruja, auto kesti hyvin -mitä nyt bensa loppui taipaleelle muutaman kerran, koulu sujui hyvin -mitä nyt hirvee stressi oli siitä kaikesta tahdista ja touhusta, Noora oli Australiassa -hirveä ikävä välillä tyttöä, mutta luotto kasvoi, että hän pärjää... Asumista siellä sun täällä päijät-hämeestä -kainuuseen, ilmaista työharjoittelua 5 eri firmassa, monenmoista touhua ja tohinaa, murhetta ja asiaa... mutta ei mitään maata mullistavaa kuitenkaan ja silti ihan hirveesti kaikkea... valmistuin jopa koulusta ammattiini!

 

Toivieita, haaveita tulevalle 2012 vuodelle, joka olkoon paras kaikesta, tuokoon onnea ja iloa, rahaa ja rakkautta, työtä ja touhua, uuden kodin ja ympäristön, uusia asioita elämään!!! Toiveissa on se mun ikiaikainen kivinavetta ja punainen mummonmökki!

Paljon on omia ideoita, taide tarvitsisi rahaa ja työtilan, minä tarvitsen työtä josta saan palkkaa.. ideoita pursuu korvistakin ja kaikkea olisi kiva tehdä ja opettaa toisille... koti on varastona ja nyt olisi ratkaisin paikka, mihin voisin tavarani muuttaa, purkaa ja asettua kodiksi asumaan... nahan alla kutinoi, että suuria asioita on tulossa, suuria mutoksia edessä! Tervetuloa niille kaikille, kunhan ovat positiivisia ja hyviä!!

 

OIKEIN HYVÄÄ JA ONNELLISTA KULUVAA VUOTTA MEILLE KAIKILLE!

Kuvana syksyllä sorvaamani kynttilänjalat.

!