Tänään on ollut tosi kiva postipäivä! Sain nuo allaolevat ekat atc-vaihtarini ja sain myös ystävättären tyttären yo-kiitoskortin, kaunis valokuva kauniista nuoresta neidosta!

Sain yhden virallisen postcrossing-kortinkin ja kas kummaa se on Ruotsista! Ja kaksipuoleinen iso kortti kirjoitettu täyteen ruotsiksi! Olettavatko ruotsalaiset automaattisesti että kaikki suomalaiset osaavat ruotsia! Minä en osaa, ei ollut pakkoruotsia silloin ei... eikä ruotsin taitoa ole kyl tarvinnutkaan, hyvä kai sitäkin olis osata kuten monia muitakin kieliä. Pitää pyytää Nooralta tulkkausapua kortin lukemiseen, ehkä tässä kohdin muna on kanaa viisaampi... minä ymmärsin vain sanan sieltä ja toisen täältä.

Sain vielä postissa uuden kirjankin, jonka tilasin sunnuntaina Adlibriksestä. Nopea ja kätevä oli palvelu ja kirja tupsahti postilootaan huokealla hinnalla. Kirjakauppaan verrattuna säästin nettitilauksessa 15€ !

Tämä kirja on tosi hyvä ja tärkeää asiaa, selailin ja totesin sen todella hyväksi, pitää lukea kiireesti sanasta sanaan!

348526.jpg

Tämän kirjan erinomaisuudesta oli viime torstaina puhetta Seppo Tanhuan kanssa. Pidimme Kangasniemellä Aloe Vera ja astrologia tilaisuuden, jossa Sepolla oli tämä kirja ja hän sen sisältöä ylisti.

Niin monella on ongelmia vatsan ja suoliston ja jaksamisen kanssa ja ruokavaliossa on apu niin helposti, olenhan sen itsekin jo huomannut!

Minähän olen itsenäinen Forever Living Productsin Aloe Vera jälleenmyyjä ja kuulun Astrologi Seppo Tanhuan verkostoon. Sepolla on valtava tietotaito myös Aloe Verasta ja terveydestä, kuten astrologiastakin. Aloe Vera on ollut minun pelastus, siksi puhun ja myyn sitä mielelläni toisillekin :)