Vapusta on selvitty,vaikkakin yksi sininen viinipullo tyhjennettiin kukkamaljakoksi :) Simaa lasillinen ja torilla syöty vohveli ja  suomen paras berliinin munkki takaavat sen, että hiilarihumala on tukeva ja turvotus ja väsy päällä. Sysmässä on Leipurin Lasikko josta saa suomen parhaita Berliinin munkkeja, Aune ainakin ja moni muukin tietää sen :)

Vappuaatto meni Lahdessa, akupunktiokaan ei sattunut ihan yhtä paljon kuin edelliset kerrat, kierreltiin vähän kaupoilla ja olihan siellä taas Prismassa tungosta, mistä on kiva tulla tänne maaseudun rauhaan :) Ilta meni sohvalla telkkua töllöttäen, ilman sen kummempia vappujuhlintoja. Murkkulikkaa odoteltiin kotiin ja sieltähän se kotiutui parin tekstarin jälkeen puolen yön maissa...

Rohkea ja reipas Murunen on käynyt pari kertaa katolla naakkoja hätistelemässä, laittoin kattotiiliä sinne piipun hormin päälle, taskulampulla tiiraillessa naakkojen pesää ei missään hormissa näy, kovin ovat sen syvälle tehneet ... mutta niin ne tänä aamuna taas rapinallaan herättivät. Nyt sinne on lisätty niin paljon tiiliä, ettei pitäis enää naakat sopia piipun sisälle, saas nähdä miten käy :) Kuusi naakkaa kierteli melko hätääntyneenä ympärillä kun murunen katolla oli......

Nissanikin sai kesärenkaat kun tuo reipas mies innostui hommiin, joten hyvä on sillä nyt huruutella, ettei nastat rapise asfalttiin :)

Nyt nokka kohti Kangasniemeä, joskos vaikka pääsisi rantasaunaan ja testaamaan uusia uikkareita, mitkä eilen kauppareissulla ostettiin. Sukulaiset huom! Puita uuniin, tulossa ollaan ;-)