Olin viime viikolla yhden päivän ystävieni luona "Perhepäivähoidossa", siellä oli isäntä ja emäntä flunssan kourissa ja tahtoivat minut sinne kaverikseen. Tarkoitus oli jo ennen joulua tehdä huopasaippuoita ja kahvikuppikynttilöitä, mutta aikomuksesti jäi kiireiden keskellä.

 

Nyt siit tehtiin eikä meinattu! Pyöriteltiin monet saippua huovalla peittoon. Yhteen isompaan KIELOsaippuaan virkkasin juttinarusta pussin päälle, ripustuslenkki että roikkuu ja kuivaa hyvin.... Virkatessa sit muistin, että ennen olen tehnytkin ne silleesti, että tuo yläreuna jää isoksi ja kiristetään narulla, jotta saippuan voi sinne vaihtaa. NYT virkkasin suu-aukon pieneksi, joten saippuaa ei voi vaihtaa, tämä on sitten saippuan loputtua vain pesukinnas johon pitää laittaa saippuaa päälle.

 

Mutta mikä on se idea tässä hommassa, sitä moni jo miettii--- no se on se villan hoitavuus ja juutin kuorivuus. Eli tuo juuttinaru on sopivaa pesemään ja ihoa kuorimaan! Iho on ihanan pehmeä kun tuolla saippualla ittensä hankaa!

Ja mikä hassuinta muutama sellainen kehuu näitä saippuoita jotka ovat villalle arkoja, etteivät voi kutiamisen vuoksi pitää villapaitoja.... :) Voivat kuitenkin hyvin pestä itsensä villasaippualla!Pesun jälkeen iho ei tunnu rutikuivalta, vaan ihanalta!

Tehtiin me niitä kahvikuppikynttilöitäkin, mutta niistä en muistanut ottaa kuvaa...

ja syötiin KARPPIherkkuja ja seurusteltiin mukavia koko päivä!