Jehkotar on perustanut blogin jossa on joka perjantai haasteena kortin malli. kukin tekee siitä oman näkemyksensä, sääntöjä ei tarvitse kirjaimellisesti noudattaa, mikä toki helpottaa tekijöitä kun voi valmista mallia vähän itse säveltää. Nämä valmiit mallit eivät ole oikein minua koskaan innostaneet, mutta nyt päätin kokeilla kun näitä niin monissa korttiblogeissa näkyy ja jokainen saa samasta mallista niin erilaisen kortin.
Omat tekeleeni näyttävät siis tältä :)Eka viikon haastemalli oli tälläinen:

1553010.jpg

Tässä korttini eka haasteeseen. Korttini mittasuhteet ovat vähän erit, kun halusin tehdä tälläisen isomman ja pitkulaisemman kortin. Valokuva on Nooran ottama ja TuulaL:n Guttlebugilla stanssattu, kuten nuo kulmissa olevat kohokuvioidut tapetitkin. Jätin ne noin isoiksi, jotta tekstiä tulee enemmän näkyviin "Happy birthday"... Tässä kortissahan piti vasemmassa alakulmassa käyttää kolmea nappia, laitoin tuollaiset perhoset joita olen joskus Tallulta saanut.

1553007.jpg

1553023.jpg

Lähikuva kortin kolmiuloitteisuudesta...Paperikukkien keskellä on tipsu tuollaista kimalleliimaa.
Kakkoshaasteen malli oli tälläinen:

1553033.jpg

Ja oma korttini on äitienpäiväkortti äidilleni. Tässäkin valokuva on Nooran ottama ja kuviopaperit on stanssattua tapettia. Hortensia on mielestäni niin kiva äitienpäiväkukka, että toivon joskus mummona sellaisen itsekin saavani :)

1553030.jpg


Kolmoshaasteen jätin väliin, se malli ei sytyttänyt yhtään, mutta nelosen taas tein:Nelosen malli on tälläinen:
1553053.jpg


Ja minun kortissani kirmaa tämä ihana eukko :) Tässä sitä kesäiloa on! Pohjan paperit ovat tapettia. Teksti painettu TuulaL:ltä saadulla leimasimella.

1553057.jpgVitoshaasteen malli näyttää tälläiseltä:

1553072.jpg

Tein tälläisen ajankohtaan sopivan rentukkakortin, valokuva on Nooran ottama ja se on myös stanssattu TuulaL:n Guttlebugilla, kuten tuo pohjan kohokuvoitu tapetinpalakin. Tykkään kovasti tämän kortin tyylikkäästä yksinkertaisuudesta!  Laitoin tuon rentukkakuvan toiseen reunaan, jotta kaunis pohja ja nauhat näkyvät enemmän. Mielestäni tämä sopii hyvin ikäihmisen onnitteluihin, kun ei ole mitään "lapsellista leimakuvaa".


1553074.jpg