Nyt kun olen saanut tuota työ-ompelutilaani vähän siivottua  ja voin siellä alkaa taas sotkemaan... niin  mieleen tuli haastaa teidät kaikki tilkkusiskot ja muut käsityönharrastajat!

TULE MUKAAN UFONÄYTTELYYN!

    En usko ollenkaan, etteikö jokaisella käsityönharrastajalla olisi keskeneräistä käsityötä eli UFOA
joka on syystä tai toisesta jäänyt kesken... ehkä jo vuosia sitten.

Ystävänpäivänä pidetään täällä blogissani
 UFONÄYTTELY
ja toivon, että näytteillä on monen muunkin käsitöitä kuin omiani!

Homma toimii näin:
Ota haaste vastaan, laita kuva keskeneräisestä työstäsi mulle sähköpostiin ja samalla ilmottaudut ottaneesi haasteen vastaan, viestin otsikoksi: UFO... olkoon se sitten kasa ommeltuja blokkeja tai mikä tahansa kesken jäänyt tekele/kutile yms. Kunhan tämä haaste auttaa sinua tarttumaan siihen nyt ja tekemään sen valmiiksi!

Pari päivää ennen ystävänpäivää, laita kuva valmiista työstäsi mulle ja pieni tarina, että miksi ja miten tämä on jäänyt joskus kesken... muuten vain unohtunut tekemättä, vai liittyykö siihen joku tarina!?

Ystävänpäivänä avaan tänne blogiini erillisen näyttelysivun jossa on nämä ennen ja jälkeen kuvat ja mahdolliset tarinat valmistuneista töistä!
Ja mitä enemmän töitä saat valmiiksi, sen mukavampaa ja
jotenkin palkitaan se, jolla on eniten valmiita töitä!
Tässä ratkaisee nyt kappalemäärä, olkoon ne sitten vaikka pannulappuja tai villasukkia yms...

Onko sinusta ottamaan haaste vastaan :)))

PS: tuossa kuvassa sänkyni takaseinällä on muutaman vuoden vanha ufo nuppineuloilla tapetissa kiinni... ja siivouksessa niitä löytyi aika monta muutakin, joten tekemistä piisaa täällä ainakin :)