Aattelin, että viime vuosi oli se mullistuksen vuosi kun kaikki muuttui ja pyllähti nurin ja erilailla... että sitten olisin ollut tässä arjessa seuraavat kolme vuotta... mutta, nyt pylläytin taas oikein kunnolla pakkaa sekaisin :) Laitettiin vähän muutoksen tuulet puhaltamaan tähänkin syksyyn ja erosin vanhasta koulusta ja menin tänään uuteen kouluun.... eli nyt opiskelen Kalotti projektin rahoituksella yksityisoppilaana Kankaanpään Opistolla artesaani-ohjaajaksi. Mielenkiintoista!!!

Tälleesti voin hyödyntään paremmin jo olemassa olevia kädentaitojani, sillä tuohon opiskeluun liittyy kaikki muutkin osa-alueet, lasi on vain yksi alue... pääsen hyödyntämään opiskelussa ja tulevassa tutkinnossa ja tietysti töissäkin värjäyksiä, omelua, puutöitä, metallitöitä, nahkatöitä, paperitöitä, lasitöitä yms yms,... ja ohjaamisella on suuri rooli myös.

Opinnot on räätälöity mulle yksilöllisesti, käyn niitä lähiopetusviikkoja joihin tarvitsen oppia, eli en mennyt tänään kankaanpainannan peruskurssille kun koen ne opit jo omaavani jne...

 

Vuosi Ikatassa oli sellainen, etten halunnut siellä jatkaa, syitä oli monia ja sellaisia mutkia joiden oikomiseen en viitsinyt energiaani käyttää- Nyt energia suuntautuu ihan muihin asioihin kun Ikatan koulun ongelmiin. Jesh, olen erittäin tyytyväinen -enemmän kuin tyytyväinen vaihdoksestani! Nyt sumblin työssäoppimispaikkaa Espanjaan ja jos sen saan onnistumaan, pystyn mihin vaan!!!