Nyt on aika aloitella LUOVA-MYSTEERI 2009. Idea on muhinut päässäni, ohjeet luontuvat ja muuttuvat tässä matkan varrella, uskotaan että TYÖ TEKIJÄÄNSÄ NEUVOO.

 

Tässä sinun pitää olla ennakkoluuloton ja päästä luova taiteilija valloilleen. Jos et ole sitä sisältäsi vielä löytänyt, nyt sen on aika tulla näkyviin!

 

Tämä mysteeri ei ole sellainen mihin olet ehkä jossain jo törmännyt. Tässä ei tehdä lukuisia samanlaisia osioita jotka sitten lopussa yhdistetään yhdeksi kokonaiseksi kuvioksi, joka on laidasta laitaan samanlaisen tasaisen symmetrinen... 

Tässä ei liikaa pelata senteillä eikä tuumilla, tämä onnistuu kaikilta jotka osaavat ommella koneella suoraa saumaa... eikä sen sauman aina tarvii mennä edes niin suoraankaan :)

 

Tälle ei ole tarkkaa aikataulua, laitan tänne ohjeen ja kuvia, periaatteessa kerran viikossa. Jos tuo aika syystä tai toisesta heittää, kuvat ja ohjeet ilmestyvät kuitenkin jonain päivänä.

 

Tärkeää on se, että: teet sen mikä käsketään, vaikkei se tunnu sinulle ominaiselta -ylitä rajojasi ja kokeile uutta! Älä jätä jotain ohjeen kohtaa tekemättä, siksi että haluaisit mennä siitä missä aita on matalampi, ota haaste vastaan ja tee se mitä ohjeessa sanotaan, mutta toteutuksessa toki käytät sitä luovuuttasi! Selitykseksi ei huolita sitä, että et muka keksinyt tai halunnut... Jokaisessa valmiissa luovassa-mysteerissä on niitä osioita mitä ohjeissakin, kunkin omalla toteutuksella.

Ehkä joudut kokeilemaan jotain uutta tekniikka tai työtapaa, materiaaliakin. Ehkä joudut yhdistämään jotain mitä et ole ennen tilkkutyöhön laittanut, ehkä joudut kaivamaan roskiksia yms löytääksesi oikeanlaista materiaalia :)

Näin saamme erilaisia, persoonallisia ja luovia mysteereitä aikaan ja saamme niistä ihanan nettinäyttelyn kevät-talven iloksi!

 

Ilmoittaudu mukaan, laita kommentti tähän viestiin ja minulle sähköpostiin ilmoittautumisesi, jotta selviää sähköpostiosoitteesi!

 

Ohjeet ja kuvat tulevat tässä blogissani, mutta muuten voimme vaihdella lisäkysymyksiä ja ohjeita sähköpostitse.

Sitoudu tekemään jokainen ohje, sitoudu kuvaamaan luovan-mysteerisi kasvamista, laitat kommentteihin permalinkin (linkki suoraan postaukseen) omaan blogiisi.

JOS sinulla ei ole omaa blogia, lähetät valokuvia minulle, jotka minä sitten julkaisen tässä blogini luova-mysteeri osiossa.

Siis  myös blogiton käsityön-ystävä voi tulla mukaan tekemään oman luovan-mysteerinsä!

 

OTATKO HAASTEEN VASTAAN??!! LÄHDETKÖ KOHTA PENKOMAAN KANGASKASOJASI, INNOSTA PUHISTEN???

 

Haasteen ovat ottaneet vastaan jo tähän mennessä:

1. Maritta

2. Maija

3. Eija

4. Irma

5. NiruNaru

6. Mari

7. Maisa

8. Texu

9. Karin

10 SalmeM

11. Marle

12. Marjo

13. Kangastuksia

14. Sulotar

15. Aune

16. Ritukka

17. Meeri

18. Arnica

19. SalmeN

20. Tuikkunen

21. AnneN