Ystävänpäivä lähestyy ja korttirinki pyörii vinhaa vauhtia, monet kangaskortit ovat perillä, jotkut matkalla ja osa teon alla!  Ystävänpäivänä näemme ne kaikki! Katsokaapas odotellessanne  tältä sivulta ihania, upeita kortteja, jos vaikka jotain ideaa .... :)

Postcrossingissaki on vilkasta taas.. korttia tulee ja menee, mukavia maita, Malesia, Brasilia jne jne :) Väliin kyllä vähän ihmetyttää jotkut crossaajat, jotka itse sanovat olevansa postimerkin keräilijöitä ja sitten lähettävät kortin jossa ei ole merkkiä kun vaan koneen maksuleima :( Itse koetan katsoa aina korttiini kauniin merkin ja nyt on notia uusia ihania postimerkkejä taas, joita on ilo laittaa! Se talvinen hologrammi-postimerkki arkki on minusta aivan ihana ja erikoinen!  Yksi sellainen kortti tuli Malesiasta, missä oli sumuinen joki, kortin takapuolelle oli liimattu vihreä paperi johon oli kirjoitettu ja kehuttu kaunista, rakastettavaa Malesiaa... ja tietty minä utelias kurkkasin sinne paperin alle ja se kortti oli uusiokäytetty... et silleen.
Monet pyytävät korttia blancona kirjekuoressa, sanovat keräävänsä postimerkkejä...
Minä en sillai lähetä kellekkään, kun minusta tuo postcrossingin periaate on kirjoitettu ja postimerkillä varustettu postikortti, siis ilman kuorta!  Kyllä siitä saa ihan samanlai höyrytettyä postimerkin irti jos sen keräilyyn haluaa. Ja minusta kortissa pitää olla kirjoitusta, joten lurittelen sinne milloin mitenkin.. yksi tälläinen Eestiläinen joka pyysi puhdasta korttia kuoressa, laittoi kovin niukan ilmoituksen kortin perillemenosta :)
Nyt mulla taisi olla musitaakseni saatuja 128 ja 129 lähetettyä.