Lauantaina aamupäivästä käytiin Karin kanssa uimahallissa. En mennyt ollenkaan sinne kylmempään isoon altaaseen, vaan löllötin lämpimässä porealtaassa. Kankulle poreet tuntuivat tosi makeankipeältä... Tunnottomalle kantapäälle lattiaporeet tuntui aika hassulta... Aikani siellä vellotin itseäni poreissa ja vähän venyttelin vedessä ja pumppasin kipeää nilkkaa... Nyt ainaskin se tuntui olevan ihan hyväksi, jalakka kärsii paremmin astua ja ehkei se ole ihan niin puutunutkaan. Onhan tässä viime viikollakin monenlaista kokeiltu, joten paha sanoa mikä niistä on auttanut... Maanantaina oli fysikaalinen hoito, tiistaina Trager-hoito, perjantaina akupunktio. Koko viikon olen käyttänyt kohtua hoitavaa homeopaattista tippaa ja syönyt hevoskuurilla B-vitamiinia ja Aloe Veeraa... Että ehkä se on sit kaiken tämän yhteisvaikutus mikä tepsii :) Pariin viikkoon en ole syönyt lääkärinmääräämiä kemiallisia kovia lääkkeitä, se teho mikä niistä tuli, tulee ihan yhtä hyvin luontaistuotekaupan Fortodolista ja Reckewecin tipoista. Nämä eivät vie keskushermostoa himmeäksi ja tee sivuoireita kuten lääkkeet, eivätkä varastoidu tuohoamaan maksaa. Maksani on ollut juntturassa lääkkeiden vuoksi, akupuntiossakin maksapulssi tutkittiin kiinalaisen lääketieteen mukaan ja maksapulssini oli kiihkeä, kireä ja kuuma... mikä osoittaa sen että maksa on kovilla ja rasittunut ja ylikuormittunut :(

Siis lauantai jatkuin iltapäivän JUICE-muistokonsertilla teatteritalolla. Olihan kiva konsertti! Tamperelaisia teatterilaisia laulamassa ja yksi Pena joka on Juicen ensimmäisissä kokoonpanoissa soittanut aikoinaan, hän soittti ja lauloi paljon ja kertoi tarinoita Juicesta ja biisien synnystä. Bändinä oli paikallinen Keimo-yhtye joka soittaa suomipoppia innolla :) Muutamia hyviä Keimon laulajia myös, yhden nuoren isän laulamana Juicen sanoitus -Ihmisen poika kuulosti aika mahtavalta.

Tässä tekemäni Juice-atc-kortti.

456846.jpg

Juicen konsertin ajan uunissa muhi lihapata ja olihan hyvää! Lisukkeeksi laitoin Rainbown Itämaisia wokvihanneksia, voissa paistettuina -lisäksi loraus Saarioisten kiinalaista salaattikastiketta ja uutta Valion kookos-lime kermaa.

Lihapata oli naudan suikaleita -ruskistettuna sipulin kanssa pannussa maustettu ripauksella meksikolaista mausteseosta, vuokaan sekaan yksi paketti fetajuustoa joka on aurinkokuivatun tomaatin  kanssa. Purkillinen Greme Bonjour Cuisine -ranskalainen sinappi ja yrtii. Ja lopuksi ennen uunista ottoa iso loraus kookos-lime kermaa. Lihapata oli uunissa 150 asteessa kannen alla noin 3 tuntia ja olihan tosi älyttömän hyvää!

Jälkkäriä ei ollut suunniteltu, mutta kun tuo murunen on sellainen herkkupersii, että alkaahan se sit heti kysellä että mitäs jälkkäriksi--- tyhjästä on hyvä nyhjästä ja kaapista löytyi taloussuklaata ja maitoa. Keitin maidon, sulatin sinne suklaata, pari lusikallista vaniljaista pikakahvijauhetta, vaniljauutetta, makeutusnestettä ja liivatetta. Puoliksi hyytyneenä lasimaljaan, päälle vaniljaista kermavaahtoa ja vot, meillä oli tosi herkullinen jälkkäri.

457977.jpg