Johan on karmea keli, sataa sellaisia märkiä jalkarättejä taivaan täydeltä ja minä lähdin ennen kasia ajamaan murusen luota kotiin... väliin tuntui ettei tietä näy eikä pyyhkijät riitä... vähän hirvitti ajella kesärenkailla, sillä Joutsassa piti pitää taukoa kramppaavan jalan vuoksi enkä meinannut pystyssä pysyä lenkkareilla autosta sisälle huoltsikalle kun asfaltti oli niin rännästä liukas! Omaa ajoa enemmän hirvittää ne muut tiellä liikkujat, sillä tuossakin karmeassa kelissä monet tekevät ihan pähkählluja ohituksia ja osa sakkia ajaa ilman valoja!  Mutta niimpä selvisin kunnialla kotio asti ja kiireesti hakemaan tilmaamiani tyynyjä Helluntaiseurakunnalta, sitten heti selvisi ettei sillä mummelilla oliskaan ollut kiire klo 9 mihinkään -meno oli peruuntunut, joten ihan turhaan minä ajelin aamutuimaan karmeassa kelissä :(

Täällä saa helluntaiseurakunnan ompelija-mummelilta ostettua tyynyjä mittatilauksena. Olen niitä monet kerrat ostanut ja välittänyt joillekin kangaskavereillekin. Tyynyt ovat tosi tukevia, kestäviä, hyviä ja kohtuu hintaisia. Nyt vain uhkaili jo lopetella niiden tekemistä....

Teen parit puolivalmiit tyynyn päälliset valmiiksi ja vien näyttelyyn muutamia sohvatyynyjä. Muutenkin on vielä näyttelytöitä kesken vaikka mitä ja tänä iltana on suunittelupalaveri kirjakaupalla, mennään katsomaan mitä meillä on näytteille ja mitä sinne minnekin mahtuu. Perjantaina on näyttelyn pystytys ja lauanataina on "kutsuvieras avajaiset". Varsinaisesti näyttely avautuu yleisölle ens maanantaina 7.5.

Niin tuli eilen iltana taas saunareissulla uitua kaksi kertaa. Tai pulahdushan se on kun siellä ei mitään lenkkiä ui, muutama veto takaisin laiturille.  Uin enne saunaa, että se ei tuntuisi niin kylmältä kun sinne menee kylmiltään.. mutta ei käy kieltäminen, se tuntuu tosi kylmältä se vesi. Mutta miten ihana on se jälkitunne mikä siitä tulee kun veri alkaa kiertää ja tuntee kihelmöintinä kropassa miten aineenvaihdunta vilkastuu. Jälkitunne on huomattavasti parempi kuin se  tunne kylmässä vedessä :) Tälleen keväällä sulassa järvessä uiminen lämpimällä ilmalla on ihan eri juttu kuin talvella pakkasilla avannossa.

Niin se sitten meni Susankin alastoonkuviin, vaikka toista väitti :) Se on oikeeta peliä että pitää tahkoa kun rauta on kuuma, kyllä se on raha tarpeen vähävaraiselle yksinhuoltajalle:)--- mutta... asioilla on puolensa :) mutta pitäähän kansalla olla aina joku jota voi naureskella. Tähän sopii hyvin se kiertävä tekstari : "Mistä tietää että Matti Nykänen on vuorotteluvapaalla? - Susan Kuronen tuuraa sitä mediassa!"

Mukavaa viikkoa, sehän on jo puolivälissä ja keskiviikossa, vaikka tuntuu maanantailta!