Joulumieli on ollut pahasti kateissa, mutta aatonaattoiltana ne alkoi löytyä, siivousta, jouluruokia, lanttulaatikon tuoksua, joululauluja, ulkotulien sytytystä, puurokattiloita, ystäviä puurolla ja kahvilla... Monenmoista tohinaa ja touhua!  4-vuotiaan Ronin kanssa mentiin grillikodalle vaihtamaan pattereita jouluvaloihin, Roni näki paljon tontun jäkiä ja tontunpesän! Pikku-tontut kuulemma nukkuu tontunpesässä! Tullehan siinä tätillekin joulumieli kun pihamaalla seurataan yhdessä lapsen kanssa tontunjälkiä!

Pari päivää ennen joulua soitti opettajani ja sanoi nähneensä todistukseni allekirjoitettuna opistolla, eli

olen valmistunut Tuotteen suunnitelun ja valmistuksen ohjaaja-artesaaniksi!!! Se on mun paras joululahjani!

Tätä kanssani on käynyt iloitsemassa monet ystäväni, puurokattila on ollut kuumana ja pulla tuoretta :) on vietetty mukavia kahvihetkiä ystävien kanssa! Mulla on enemmän joulukukkia kuin koskaan! On kynttilöitä pöydät täynnä, suklaata ja lahjoja!

Kiitos kaikille ystäville, moni on ollut yhteistyössä ja avunannossa opiskelujeni aikana, SUURI KIITOS SIITÄ!

 

 

Tämän asetelman rakensin itse isoon vanhaan puulaatikkoon, siinä on joulutähti, valkoinen hyasintti ja kaksi valkoista tulilatvaa, sammalta, jäkälää ja isoja käpyjä.

Tervetuloa Joulu siniseen taloon!

Ja tärkeintä tässä joulussa on  Noora täällä äitin ilona :) on hyvää ruokaa ja herkkuja, aikaa ja rauhaa, jouluinen tunnelma kynttilänvalossa, levollinen ja levännyt olo, ystäviäkin. Surullista oli käydä eilen hautausmaalla ja jätettiin kyynelsilmin ystävällemme kynttilä kylmähuoneen oven eteen. Ensimmäinen joulu niin, että joku ystävistä on kylmähuoneella odottamassa siunausta ja hautausta :( tosi surullista.