...vai ehkä sittenkin hallitsematon :) Tuntuu että on miljoona hommaa levällään yhtä aikaa ja jokaista pitäis asettua tekemään nopeasti valmiiksi. Ylhäällä kone kirjoo yhtä tilausjuttua ja siellä on levällään kortintekokaaos, alhaalla ompelukoneen vieressä odottaa akvaario-ufo viimeistä reunan ompelua, Iidan ja Ronin pussilakanat odottavat yhtä päärmettä -että saisin ne viedä huomenna tuliaisiksi (ufoja nuokin kun ovat syksystä olleet tekemättä...kuten iidan rinsessa hattukin on kesken... eikä oikeen väristä nauhaa löydy mistään!).... lattialla odottaa ufo-taulu, jonka luulin saavani tänään valmiiksi... kuten lanka-ufo ponchonkin......  Keittiössä on puolukka-hyytelökakku kesken, odottaa hyytymistä jääkaapissa, kohta jatkan sitä.... läppärillä pitäis istua laittamassa kuvia Flicker-albumiin, että näkisitte kaikki ufot ja kortit huomenna tai viimeistään torstaiaamuna.... ja on niin vetelä olo että tekis mieli heittää sohvalla pitkälleen katsomaan Hurjaa remonttia neloselta... tykkään siitä ohjelmasta :)

Aamulla vein ystävättäreni  Heinolaan reumasairaalaan tutkimuksiin ja sain hänen autonsa pariksi päivää,  päivällä tein kortteja ja postitin niitä, kävin vesijumpassa .... että sutinaa on tässäkin päivässä.
Aamulla lähden ajoissa ajamaan Äänekoskelle katsomaan Iida Sofiaa ja Ronia...noh, tulee siinä sit muut nähtyä samalla :)

Eikun jatkamaan!!! 

Neljältä puuttui vielä kuvat korttiringin korteista, laittakaas pian tulemaan!!!