Mulla olis nyt into tehdä heijastimia! Oliskos jollain tilkkusiskolla hyviä malleja ja ideoita???

tälläisiä äsken väkersin, mutta tuotekehittelyä tarvitaan vielä paljon :) Arpajaisvoitoiksi haluisin noita heijastimia tehdä joulumyyjäisten arpajaisiin ja oishan noita kiva sujautella kirjekuoriin muun postin piristykseksi ystäville... halpa henkivatuutus joka on nyt enemmän kuin tarpeen syksyn märillä pimeillä!

Tilasin tuollaista heijastinlankaa... vai nauhaako tuo on nimeltään. Ohutta ja litteää, paljon vaikeampaa työstettävää kuin ajattelin. Tässä olis hyötyä jos olis tehnyt silkkinauhakirjontaa, että osaisi pyäräyttää tuon nauhan niin ettei se menis kierteille vaan pysyisi nätisti "lappeellaan"... Kokeilin ison silmänaulan kanssa pujotella sitä neulahuovutettuihin pohjiin, mutta aika vaikea on saada siistiä... kokeilin ommella sitä tilkkuheijastimeen, nauha on niin ohutta ettei se siedä pistoja, vaan katkeaa helposti, ompelin sitä päältä siksakilla, ettei pistot olis paljon siihen osuneet, aika liukasta se on paininjalan alla.... onko vinkkejä ja käyttökokemusta??? Marsuu, tule apuun!

1978838.jpg
Vasemmallä ylempi on ikäänkuin rintakoru takin liepeeseen tai kassiin, tarkoitus kiinnittää takaa hakaneulalla eikä laittaa roikkumaan... ommelluissa heijastimissa on postikorttikoviketta sisällä ja molemmin puolin liimattu kangasta liimaharsolla reunassa siksakkia...

1978840.jpg
hyvin tuo heijastinnauha hohtaa vaikka se on noin kapeaa...