Tänään tein myös valmiiksi uuden aarrekarttani, siinä on tosi pitkälle samat asiat kuin vanhassakin. Tämä uusi on nyt pienempi ja toivon mukaan tehokkaampi.

Tuossa viime yönä lukemassani kirjassa (postaus vähän alempana tänään) on hyvin sanottu aarrekartasta:

Aarrekartta on kuvallisessa muodossa oleva rukous.Sen avulla voit kuvailla unelmiasi, muotoilla ne konkreettisiksi päämääriksi ja tehdä niistä totta.

Sen jälkeen kun nämä asiat, unelmat, rukoukset ovat tehty visuaalisesti paperille, laitettu sinne tarkastus-päivämäärä mihin mennessä niiden toivotaan toteutuvan... silloin tarkastetaan toiveet ja katsotaan mikä on toteutunut ja mikä on vielä tulossa, mietitän vieläkö toivoo samoja asioita kun karttaa tehdessä. Ja kartta jätetään "Herran haltuun", laitetaan sellaiselle paikalle missä sitä katsotaan ja mietitään muutamia kertoja päivässä...

Kävin läpi myös vanhan ison aarrekarttani jonka olen tehnyt vuonna 2005. Siinä on jotkut asiat toteutuneet, jotkut vielä odottavat tuloaan, päivitin sen nyt samalla.

Tämä on tosiaan ristiriidassa ton Timo Airaksisen filosofian kanssa, kun siinä pitäis saada mielenrauha missä ei kaipaa, ei unelmoi eikä tahdo mitään lisää, on täysin tyytyväinen ja onnellinen siihen tilaan missä nyt elää ja on, se on täydellisen onnellinen olotila sinällään!....

Mutta katsotaan mitä tapahtuu! Kerron kyll  mitä aarrekarttani kanssa alkaa tapahtua. 

Hyviä ohjeita aarrekartan tekoon on vaikka tuolla  Marikan sivulla ja myös tuossa Kristiina Harjun tekstissä. Molepien naisten aarrekarttakurssit olen joskus viime vuosituhannella käynyt :) ikuisuus sitten!