Tilataideteokseni tien pieleen on saanut lisää pajutuolin ja polkupyörän. Pyörä onkin tosi hieno Voima-merkkinen, millä on varmasti sotkettu jos jonkinmoisia reissuja :)  Kukat kukkii tarakalla tätänykyä ja kovin on etuvetoista meno kun takarengas on jäänyt jonnekin vuosien varrelle. Tuolilla on vanha kori, mihin istutetaan kukkia, kunhan ehditään. Aidan pieleen on jo istutettu vaikka mitä kukkia, ruusupapu alkaa tunkea versoja ja ne olis tarkoitus ohjata kiipeämään aitaan kuten krassitkin, auringonkukkien siemeniä siellä on myös tottakai ... toivotaan että aita alkaa kasvamaan ja tämä tienvarsi tilataideteos kukoistaa kesän mittaan oikein rehevänä!

Murunen onneksi suostui auttamaan tuolin teossa ja laittoi nuo istuimen poikkipuut runkoon kiinni naulapussyn ja kompuran kanssa. Muutoin tuo runko on kasattu anopin kanssa poran ja ruuvien avulla. Naulapyssy osoittautui oikein näppäräksi pajutyökaluksi. Otan kuvia sitämukaan kun tässä jotain taphtuu :)

596487.jpg

Pihan vanha pata sai myös pajusysteemin, tämän ei ole tarkoitus juurtua eikä kasvaa, mutta kukkia se saa ympärilleen ja krassia joka toivottavasti kipuaa ylös :)

Tämän toteemin ohje oli jossain pajukirjassa, mutta sellaiseen hienoon ja korkeaan olis mennyt tuhansittain pajuja, tuntui että tähänkin meni yksi autokuormallinen.. joten sovelsin vähän ohjetta ja tästä tuli tälläinen tynkämallinen :) Nyt se näyttää aika orvolta ilman kukkia, mutta eiköhän se kesällä vihannoi jo nätimmin.

596489.jpg