Mihin tämä aika katoaa? Päivät ja viikot vilisee sellaista vauhtia, ettei perässä pysy... vuorokauteen pitäis saada 12 tuntia lisää vai tekeekö ikä sen, ettei koskaan ole pitkä aika ja tuntuu, että aika vilistää nopeammin kuin ennen.

Ristiriitainen olo, toisaalta touhuan koko ajan jotain ja toisaalta tuntuu, etten saa tarpeeksi aikaiseksi. Päivät menee työharjoittleussa lasikaupassa, illat omissa väkerryksissä ja muissa hommissa, sitten onkin taas aamu ja sama uusiks... viikonloput sujahtaa ohi nopsaan,--- asun siellä sun täällä, enkä missään kunnolla.  Autolla ajoa tulee ihan kamalasti, pitkiä monen tunnin matkoja sinne sun tänne. Suurin osa tavaroista on varastossa, kaikkea pitäis tehdä ja materiaalit ja työvälineet on siellä jossain sadassa banaanilaatikossa monen sadan kilometrin päässä.. osa on täällä väliaikaiskämpässä, osa autossa, osa jossain hukassa...eikun hyvässä jemmassa, kuten kameran laturi mikä ei suostu tulemaan näkyville.

 

Tänään sain kameran lainaksi, enkä vielä oppinut ottamaan sillä hyviä ja tarkkoja kuvia, mutta koetan opetella. Minun pitää alkaa just tekemään kahta opinnäytettä, joita pitää kuvata koko ajan ja kameraa tarvitsee alusta loppuun asti joka vaiheessa. Näytöt teettävät hirveästi työtä, ensin suunnittelua ja funtsaamista, sitten tekoa, dokumentointia ja paljon kirjallista hommaa ja varsinaisen näyttökansion tekemistä... siinä sitten menee illat ja yötkin... mutta kovaa tahtia olen sitä mieltä että valmistun ohjaaja-artesaaniksi ens jouluksi ja vedän opinnot läpi tiukassa tahdissa 2,5 vuodessa.

 

Ihanat ystäväni ilahduttavat minua ihanilla posteillaan!

Tämä ihana kivinavetta putkahti postilaatikosta ystävänpäivän tienoilla.. kun ei mun haaveeni vielä ole siitä oikeasta kivinavetasta täyttyneet, niin blogiystäväni Marle teki mulla kankaasta kivinavetan. Tämä on niin ihana ja söötti, taidolla ja rakkaudella tehty ihanuus! Tämä kankainen kivinavetta on siis pussukka... meikkipussi... aarrepussi,... Katon harjassa on vetskari ja kissakin katsoo ikkunasta :)

Navetan mukana oli aurinkoinen kangaskortti joka sanoo, että

aurinkoisia aamuja ja iloisia iltoja!

Olen niin iloinen kun sain vähän tuohon Marleen istutettua kipinää kangaskortteihin ja nyt hän tekee niin taidokkaita ja idearikkaita kauniita kangaskorttejakin!