Edit: laitan tähän saamani kommentit tuosta Sunset/Sunrise kortista kun tuli niin hyvä mieli, että vastaanottaja tykkäsi siitä. Kortin saaja on luontoihminen, vaari, jolle olen muutamia tag-kortteja lähetellyt:

Moi !
Kiitokset, halaukset ja kaikkea muuta sinulle Marjo!
Sain eilen tuon kirjeesi, jossa oli kaksi aivan taivaallista korttia. Varsinkin tuo itse tekemäsi vei jalat alta. :D Olen harrastanut tätä postcrossaamista nyt puolitoista vuotta ja saanut yli 800 mitä hienointa korttia sieltä täältä. Mutta nyt sain ehdottomasti parhaan korttini. En kertakaikkiaan saa silmiäni irti tuosta tekemästäsi kortista, joten siitä taitaa tulla nyt ensimmäinen kortti, jonka laitan esille tuonne olohuoneeseemme. Ja tämä ei todellakaan ole mitään löpinää, vaan pidän siitä todella.
Tuhannet kiitokset vielä kerran Marjo!

----------------------------------------------------------

 

--Teinin äsken valmiiksi pari pikaista tilkkukorttia, toinen lähtee postcrossing tagiin Sunset/sunrise ja toinen menee käsityöihmiselle muuten vaan... Ei nää mitään ihmeellisen erikoisia tai taiteellisia ole, mutta tykkäsin itse kummstakin... arvaatte varmaan miksi :) Molemmat kortit ovat postikorttikokoisia. Kuvat vaan tuli jotenkin huonot ja värit vääränlaiset, ovat paljon voimakkaamman värisiä, nyt en ehdi uudelleen kuvata....

993090.jpg

993089.jpg