Terveisiä kaupungista, Lahdesta siis :) Niin meni kellonympärys kun pyörähdettiin ihmisten ilmoilla murusen kanssa, vietettiin kaksin kesälomapäivää :) Reissun päätarkoitus oli mun aamuinen AKUPUNKTIO, elämäni eka kerta sitä hoitoa. En osaa vielä sanoa vaikutuksista, mukavalta se tuntui, neulat ei sattuneet niin paljon kuin odotin, ensin laitettiin ristiselkään ja sit yksi neula mahapuolelle. Ens torstaina menen toisen kerran, sitten pitäis jo enemmän tuntua tehoja. Lämmittävä ja hyvä olo oli ja päivän tutui olo virkeeltä ja pirteeltä, muuten en osaa sanoa vaikutusta vielä ainakaan....

Seuraavaksi käytiin sit Lasikaupassa, ensin yhdessä uudessa ostamassa parit Decroitit sulatuskoruihin ja poran terät millä voi koettaa lasiin reikiä. Sit sinne "vanhaan paikkaan" -missä yleensä sulatan ja teen lasityöni. Porasin muutamiin koruihin reikiä siellä ja jätin ne sulatukseen. Pikaiseen tein yhden värimallisulatuksen -lautasen-, yhtä tilaustyötä varten. Sulatetusta mallista on parempi sitten valita värejä kun näkee ne sulaneita ja oikeanlaisina.

Sitten olikin vuorossa syöminen ja RAKSA-messut. Muruselle se kuuluu vähän kuin työnkuvaan ja minähän linkutin mielelläni perässä :) Olihan siellä monenlaista mukavaa nähtävää... vielä enemmän, jos olis rakentaminen tai remppa nyt ajankohtainen... mutta löytyihän sieltä mun lasihommiin ihan mielettömän hienoja työkaluja!! Ja Nooran mummo tuli vastaan poikaystävänsä kanssa :) Löytyi loistavalta vaikuttava virolainen lasiveitsi ja sitten saha-pakkaus, siinä on pieni saha ja vaikka millaisia teriä, timanttiterä myös lasin leikkaamiseen... jos  se puree ja onnistuu leikkaamaan viinipulloja niin kuin tahdon, sitten mä teen taidetta ja ensi kesäksi hittituotteen :) Huomenna kokeillaan!

Messuilla muutama tunti ja kassillinen esitteitä ja vielä Starkkiin... sieltä meinasin  ostaa vaneria kalliilla hinnalla lasitöiden alustaksi, vaan sitten mentiin noutovarastoon ja kyselin nätisti myyjältä, ettei sillä olis mitään jäänyttä hukkapalaa... aikansa se siinä pyöri ja toi ison vanerin ja leikkas siitä vielä mulle sopivankokoisiksi kaksi 50X50 palaa... antoi roskista pari rimaa ja eikä maksanut mitään! Näin halpaa on harvoin kaupassa!

Starkista Tarjoustaloon ja sieltä tarttui näppeihin pari kaunista pientä auringonkukkaista froteepyyhettä, joista voin tehdä keittiöpyyhkeet. Styroksipalloja tilkkukukkiin. Mutta murunen se löydön teki ja osti tuollaisen askartelupakkauksen, missä on pieni pora  ja lukematon määrä erilaisia teriä ja osia .(218 osaa!!!, hiomapaperit ja kaikki laskettuna)...voi porata, hioa ja tehdä vaikka mitä ... siinäkin on lasille monta terää! Huomenna meillä siis kokeillaan tuotakin! Tarjoustalosta Prismaan ruokaostoille ja kotona oltiin iltakasin jälkeen kun aamulla ennen kasia lähdettiin:)

454031.jpg

454033.jpg