1032067.jpg

Syksyn juhlan kunniaksi on ensimmäinen Hehku-glögi nautiskeltu, tosin ilman terästystä ja ihan yksin, mutta hyvää oli :) Mä en oikein muista glögeistä tykkää,  mutta tuo Hehku on herkkuani!

Kummasti sitä illalla innostuu tekemään vaikka mitä :) Iltakymmeneltä kun menee ullakolle etsimään yhtä kangasta, tulee pengottua 20 pahvilaatikkoa. Heiteltyä sieltä jotain mielenkiintoisen tarpeellista käyttöön ja samalla vähän järjestelläkin jotain.  Löytyipä talvivaatelatikkokin ja pitkät kalsarit, kohta ne on tarpeen nekin taas :(

Mutta se etsimäni fleece jäi löytymättä... huomenna jatkan toisella ullakolla! Sain käyttööni viereisestä talosta ison varaston, kuivaa lämmintä tilaa. Sinne pitäisi roudata ullakolta ja vinttihuoneesta kangaslaatikoita yms, jotta saan jotenkin järkeistettyä tuota vintin huoneen käyttöä ja ennenkaikkea saan sinne mahtumaan uuden sängyn! Ullakolle kun tulee tilaa, voin huoneen puolelta siivota tavaroita ullakolle.. tiedossa siis pahvilaatikkosulkeiset ja se ei ole yks eikä kaks laatikkoa mitkä siinä silloin liikkuu :)

Noora kotiutui kamera mukanaan, käväisi tunnin kotona ja lähti kaverin synttäreille...

Minä hyödynnän huomenna kameraa ja kuvailen teille näitä tekosiani ... Sanoin Jaanalle että tuunaan SPR laatikosta löytämästäni ihanasta mekosta kulhon, sieltä tuli aika äimistynyt tekstari, että miten mekko voi muuttua kulhoksi... mutta se nähdään pian!

Rentouttavaa pyhänseutua kaikille!