Tontutkin ne häärii yöllä... :) Touhua täynnä se on ollut tämäkin päivä, aamulla kasilta herätty ja touhut aloitettu, nyt on kello puoli kaksi yöllä, taitais olla aika kallistaa maate taas.... sinappia keittelin aamusta, monta hommaa on tehtynä, Heinolassa isoissa kaupoissa käyty ostamassa  joulun ruuat, iltayö on mennyt ommellessa lokerikkoja  ja vieläkin jäivät mokomat kesken... nyt on lopetettava kun tuli liian monta  mittavirhettä ja  laitoin yhden kankaan väärinpäin, kun piti laittaa suunnitelman mukaan raidat vaakaan, niin laitoin pystyyn... eli suunnitelma muuttui siinä kohdin... mutta hienot niistä tulee, kuvaan kun ovat kaikki 4 lokerikkoa valmiina... ens yönä ne on viimeinen pakko saada valmiiksi :)

Huomiselle tiedossa leipomista ja siivousta, kahvivieraita... ehkä jokunen muukin homma :) Ja Noora kotiutuu, joten saan lapsityövoimaa kehiin :)

Joulu tulla jolkottaa... eikai se joululta tuntuiskaan jos hommat olis tehty ajoissa ja tämä jouluviikko pitäis jouten aikaa tappaa... kyllä tämä sutina ja hyörinä kuuluu mun jouluuni :)

Oikein hyvää yötä ja aamua kaikille,.... nyt untenmaille :)