Mun tavarat ovat muuttaneet varastokämpästä  Pohjois-pirkanmaalta 250km viistoon toiseen kämppään, Päijät-Hämeen yläreunaan. Pitkä matka vielä siihen, että tuota kämppää alan kodiksi sanoa, ei oo sellainen ei... mutta jossainhan on ihmisen asuttava. Ullakkotavarat, fillarit, pesukone jäivät vielä siirtymättä, pitää odottaa että saisin työtilan ja ullakolta työkamat muutettua...

Puolitoista vuotta tavarani olivat varastossa, tästä lähdettiin torstaina...

Ja tähän tultiin perjantaina ...36 kuutiota tavaroitani tiiviisti pakattuna maailman parhaan muuttomiehen kyytiin... Kaksi muuttoa olen tehnyt yhteistyössä SunMuutto Raimo Rantalan kanssa, voin suositella erittäin lämpimästi tätä firmaa! Homma hoituu ripeästi ja varmasti ja tässä on ammattimies paikallaan!

Multa sippasi kroppa, tiesinhän sen kun mitään ei saisi kantaa eikä selän kanssa kyykistellä.. ensin jynssäsin kloriten ja karhunkielen ja juuriharjan kanssa uutta kämppää toisten paskoista... olen muuttanut laskujeni mukaan 25 kertaa, ja luullut muuttavani paskaiseen asuntoon... mutta tälläistä en ollut vielä nähnytkään. Keittiö piti maalata, että siellä voisi olla, muu huusholli on pesty kloritella, lattiat kolmeen kertaan juuriharjalla jne jne...

Kaksi päivää kannoin tavaraa rappuja alas ja sitten ylös, mitään en saisi kantaa, joten nyt on kroppa siinä kunnossa, etten tahdo päästä kävelemään... mutta ompahan muutettu, kai tästä kuntoutuu ja nousee jaloilleen kun on ennenkin noussut :)

Nyt pitäisi vielä tyhjentää tätä väliaikaista asumusta ja tehdä täälläkin suussiivous... auton kanssa on isoja ongelmia, samalla setvin yrityskuvioita, teen hakemuksia sinne sun tänne, hoidan virastoasioita siellä sun täällä.. että kyllä tässä arjessa on vielä tosi paljon rasitteita.... jospa se joskus hellittäisi vähän :)

 

Mukavaa Vappua niille joilla se on, minun kalenterissa tai mielessä ei vappua ole nyt ollenkaan, joten ei kiitos mitään toivotuksiakaan tänne.