Tämän vuoden joulunalus on ihan omituinen kun en ole tehnyt yötyönä myytävää myyjäisiin enkä ainuttakaan myytävää joulukorttia. Yleensä teen näitä hirveesti ja stressiin asti... tänä vuonna ei ole kerennyt. Työhajoittelussa olen toki opettanut toisille joulukorttien askartelua ja teettänyt jos jonniinlaista myytävää myyjäisiin.

 

Tänään oli Heinolassa Vanhan Ajan Joulu missä oltiin työpaikan pöydän takana torimummoilemassa! Lunta tuprutti, mutta onneksi ei ollut luvattua kovaa pakkasta, hyvin kävi kauppa ja ihmiset olivat joulumielellä.

Hyvin teki kauppansa pärekopasta sytykeruusut, sukkahousuissa huovutetut omput, pyykkipoikaan tehdyt jääkaappimagneettitontut, poppanaliinat, risukranssit, matto ja monet muut käsityöt!

Torimummo, mun oli pakko laittaa tämä ihana vanha röyhelöessu kun mulla on lapsena ollut lähes samanlaisesta kankaasta samanmoinen ihanuus :)

 

Edit: Tältä näytti meidän sytykeruusut kun ne oli kaikki pakattuna 10 kpl rasioihin, rasia on munakennon kansi joka on myös kasteltu päistään steariinissa ja sidonnassa on paperinarua ja villakankaa, eli kaikki on sytyttävää, eijä tästä lahjasta jää mitään roskiin.