Positiivisuusviikko jatkuu ja tämän aamun ei niin positiivinen juttu oli se, että laitoin ekaan kahvimukilliseen punaisen maidon loput, noh se oli aikansa elänyttä ja hyytyi omituisesti sinne mukiin -kahvinväriseksi mössöksi... olinhan keittänyt kaksi mukillista ja mullahan oli avaamaton kermapurkki jääkaapissa... -uusi kahvi mukiin ja minä pölvästi aivan ajatuksissa -tai ilman mitään ajatusta, lorotin raanasta vettä sen mukin täyteen! Hyiii... Ja kermaa piti laittamani... noh viemäriin meni sekin kahvi. Nyt sit odottelen seuraavaa kahvisatsia :)

Eilen tuli eteeni Maija Paavilaisen ajatuksia naisesta. Hänen ajatuksensa naisesta ovat  kovin positiivisia kuten tämäkin, joka sai hymyilemään... en muista sanatarkasti, mutta näin sen positiivinen ajatus menee:

"Olen minä mallinmitoissa, se malli on vain täällä sisälläni -allani, sinun pitää vain nähdä se sieltä"

Ja toinen eilisen myöhäisillan positiivinen aate oli kuin maate mennessä luin Painonvartijat-lehdestä Kaisa Lekan kolumnin ulkonäöstä. Hän kirjoittaa tosi fiksusti ulkonäöstä ja yhteiskunnan vaateista sen suhteen. Hänellähän on robottijalat, jotka saatuaan hän on alkanut urheilla, lenkkeillä ja pyöräillä. Kesällä näin hänet pyöräilemässä miehensä kanssa ensin Joutsassa ja muutaman tunnin  päästä he olivat Kangasniemellä. Ilmeisesti olivat pidemmälläkin kierroksella. Ainakin tuo väli jäisi minulta pyöräilemättä näillä jaloilla.

Yksi hyvä positiivinen juttu on se, että naapurin täti tuo lehtiä postilaatikoon luettuaan ne itse ensin, eilen siellä oli uusin Eeva, Voi Hyvin ja Painonvartijat. Kaikissa paljon mukavaa luettavaa!

Ja nyt se kolmas mukillinen kahvia ja nyt kermalla! Hyvää huomenta kaikille!