Ompas väsy olo... tämäkin päivä on ollut touhua täynnä... aamupäivästä vierailin yhden korttipariskunnan luona, vähän vein ystävänpäivän merkeissä roskispapereita ja kahviteltiin. Ajoin Heinolasta hakemaan ystävätärtä sairaalasta ja käytiin Lidlissä kun halusin ostaa silityslaudan, -rauda ja paperileikkurin... mutta eihän siel sit ollutkaan kuin kympin silitysrauta. Paperileikkuri on tarjouksessa vasta viikon päästä. Joten sitten pitäis päästä uudelleen kaupunkiin :) Mutta on mulla nyt uusi silitysrauta, että voin pyykkiä silittää ja pitää tuon vanhan korttiaskartelussa...

Pientä sumblimista oli kun Lidlissä ollessa Johanna soitti olevansa kohta meillä huutavan ja kakkahousuisen Ronin kanssa... noh, saatiin huoltomies vihdoin hätiin ja ovea aukaisemaan... kohtahan minäkin sitten ehdin kaupasta kotia, mutta ajeleehan tuota Heinolan väliä vajaan tunnin perjantairuuhkassa ja tietöiden keskellä.

Kävin myös Tokmannin alennusmyynnissä ostamassa vauvajuttuja jotka olivat nyt -50% ja maanantaina se on viimeistä päivää auki, kai sinne pitää vielä mennä katsomaan mitä sit saa jo viedä varmasti ilmaiseksi :)) Ainakin henkareita :)

Tein kinkkupiirakka kun pari ystävää tuli kahvittelemaan.. jopas sekin oli hyvää, taidan kirjoittaa reseptin tuonne reseptisivustolle... kantsii  kokeilla!

Pienen iltalenkin jälkeen onkin aika vetämätön olo ja kun tähän sohvalle istahtaa ja ottaa tän läppärin syliin, niin tuntuu ettei mitään jaksa enää tehdä.. mutta pari ufoa on kyllä niin vähää vaille valmiita, että ne pitäis ottaa käsiin....

Jaana on tänään saanut Ufo-voittonsa perille, kuva hänen blogissaan kun tietysti unohdin kuvata mitä lähetin...

Leppoisaa perjantai-iltaa kaikille!