Tähän(kin) päivään on mahtunut monenmoista tekemistä, ei tosiaan käy työttömän aika pitkäksi kotona!

Monta tuntia meni tuon ison peiton loppuun tikkaamisen kanssa, siinä sivussa hoidin sähköpostilla korttitilauksiani kun teetän parista itselleni tärkeästä tilkkutyöstä joulukortteja. Elämän jalokivestä ja Elämä kiertää... molempien kuvat on tuolla näyttelytyöt sivulla. Kahvitin yhden ystävän päivällä ja seurustelin kuulumiset. Kävin kahdesta kaupasta etsimässä kuivabetonia enkä löytänyt, ostin sitten jotain lattian tasoitusmassaa josta tein valutöitä... tuolla ovat kuivamassa :) Isosiskon käskystä/patistuksesta tein kolme valua ruukkuihin, joihin sitten väkerrän hänen martoillekin opettamaansa joulupallokoristetta, mihin tullee oasispalloon meriheinää yms ... nyt siis aloitusvaihe on valaa betoni ruukkuihin ja tökätä siihen keppi mihin tulee se oasispallo jne... kunhan kuivaa muutaman päivän niin pääsen jatkamaan. Samalla putsasin kymmenkunta navetan kattotiiltä juuriharjalla sammaleesta yms moskasta, maalasin niihin pohjamaalit, saas nähdä miten onnistuu kun olivat vähän kosteita...

Huovutuskurssilla sain yhdeltä kurssilaiselta sellaista roskismateriaalia, kuitukangasliinan koneleikkaamisesta jäänytttä reunasuikaletta... sellaista kuitukangasliinaa mitä laitetaan siivotessa lattiamoppiin, tai pyyhitään pölyjä yms yms, imukykyistä ja kevyttä valkoista puukuitua. Virkkasin siitä koemielessä yks ilta sellaisen korintapaisen, eilen laitoin sen Semitoniliemeen värjääntymään, tänään sen huuhtelin ja pesin uudessa pyykkikoneessa. Väri kyllä tarttui, mutta haalistui, lienee syytä tehdä toinen kokeilu ja tarkastaa suolan ja soodan suhde, tuo oli nopea hutaisu että halusin nähdä tarttuuko siihen yleensä väri ollenkaan...  Nyt tuosta voi alkaa ideoimaan vaikka virkattua kassia jonka sitten värjää, tuo on nimittäin tosi kevyttä ja kestävää kudetta!

Korttejakin olen tässä illan mittaan väkertänyt, osa oli puolivalmiita ja osan tein sit alusta asti, lähestulkoon taisi tulla kymmenen korttia valmiiksi asti ja pusseihin.

Sain Sinooperissa käydessäni heidän roskikseta ihania ohuita ja just korteille sopiva sellofaanipusseja, jotka heillä jää roskistavaraksi jostain ... niitä sain muovipussillisen ja ovat just käypäsiä myytäville korteille, näin se kantsii avata suuri suunsa oikean roskiksen kohdalla :)

Tapettikaupassakin tänään sain mallikirjoja kun myyjä muisti, että sinäkös näitä joskus pyysit...  ja hetihän mun piti parista ihanast tapetista tehdä korttipohjia... :)

Joko saa hyvällä omalla tunnolla mennä petiin lukemaan, tosin ei vielä nukuta, väsyttää ja jäseniä särkee... harmitti vietävästi kun tänäänkin jäi tanssikurssi väliin kun parini teki oharit eikä tullut, kuten ei tullut viikko sittenkään....

Levollista yötä ja mukavaa aamua!