Tein lapsen kummitätille synttärikortin, ei oikein ollut mitään ideoita ja tiedän ettei hän tykkää silkkikukista yms römpsyistä, joten tämmöttinen tyttönen tuli kun tuo tyttö sattui olemaan just pöydällä valmiiks väritettyinä ja sit sattui olemaan tuota reikä-bunchillaa (mikä lie sen oikee nimi) jonka läpi tuputin tuota pilkullista pohjaa ja sit sattui olemaan noita koukeroita yhdessä rasiassa ja en ole niitä aikoihin mihinkään käyttänyt.... Kukat on leikelty TuulaL:n leikkureilla jostain mainoksista. Ja tekstit on tehty Guttlebugilla helmiäistarrapaperista.

 

 

Ja sitten ne 70v.- kutsutkin on valmiina, mihin yhdistin tuon sankarin harrastukset eli saunan ja hiihdon...

tässä on tilaajan suunnitelma... hän pyysi yksinkertaista ja selkeää miehistä kutsua, ei mitään hörhellyksiä... en ihan noin yksinkertaista tehnyt kummiskaan :)

 

Tässä on minun yksinkertainen näkemys saunasta ja hiihtäjästä, kuva on värikopio lehtikuvasta missä oli tuo vanha sauna ja sen seinälle nostetut kahdet sukset, yhdistin siihen sitten tuon päivänsankari-hiihtäjän joka oli viime talvinen paperivalokuva :) mun mielestä tuli tosi kiva  ja persoonallinen!

sankarin naamalla on irtokukkanen peittämässä kasvot, ettei täällä kaikki tunnista... kukka ei siis kuulu oikeesti korttiin ;)

 

Ja sisältä ne näyttävät tälläisiltä...

Tuo vasemman sivun lappimaisema tuli kopioidessa vahingossa siitä saunakuvan yläpuolelta.... mutta kun he ovat intohimoisia lapinkävijöitä ja hiihtävät siellä useamman kerran talvessa, niin tuohan sopi kuin nenä päähän...  oikealta vähän suttasin tekstin yksityiskohtia, ettei kaikki henk.koht tiedot näy....

Itse olen näihin oikein tyytyväinen, ovat ihan sankarin näköisiä.