Kyllä on harmaa päivä, mihin se ihana kevätaurinko hävisi???

Olen täällä "lasipajassani" Kangasniemellä taas :) Leikkelin ja hioin nyt lasia siihen tilaustyöhön mistä tulee kaapin ovet... Karin kaveri Esa on puuseppä artesaani ja tekee cd-levyille kaappia johon tulee sulatustyönä oven lasit, tyylitellyt kitarat. Saas nähdä miten hieno tää projekti on valmiina. Lasit on nyt leikattu ja vien ne tiistaina sulatukseen.

Eilen koetin puhua ympäri tätä murusta rakennusmestariani, että piirtäis kaavat ja tekis mulle nukkekodin... käski mokoma vokotella Esaa siihen hommaan... :)

Nyt menen leikkelemään jotain muutakin lasijuttuja, yksi lasivati idea on päässä ja korujakin vois tehdä... perhonenkin olis mielessä sekä ne  katkaistut viinipullot... :)

 

Äsken "ruokatunnilla" aloitin helmien ompelun Jalokiveen, siis siihen tilkkutyöhöni. On aw nyhräämistä, vaikka on monet vinkit ja ohjeet ja oikeanlaiset neulat ja langat yms, niin tuntuu se aika työläältä ja hankalalta, kun ei ole moiseen hommaan tottunut. Mutta jostain sain päähäni että tuohon työhön helmiä ompelen, ne ikäänkuin kuuluvat siihen.

Ompelen jalokivien keskustaan paljon pieniä- ja putkihelmiä. Ikäänkuin korostamaan sitä jalokiven säteilyä. Näyttelyyn tämäkin työ pitää olla valmiina!

Mukavaa perjantaita, tuuli vinkuu nurkissa ja ulkona on kylmä, mutta ei anneta sen haitata :)