Nythän  mä hokasin, että lapsen kotoa muutto tarkoittaa mun blogissani kuvatonta aikaa, sillä tokihan se vei digikameransa mukanaan ja mä jäin ihan kokonaan ilman kameraa! Perskutarallaa! Ja mulla olis hienoja nimpparileivoksia mitä voisin kuvata ja uudet kengätkin!

Leivoin omasta päästä muffinsseja ja ne pursusi Tupperwaren silikonisista muffinssivuokista pitkin ja poikin... joten piti leikata niitä tasaisemmiksi ja kuorruttaa ja koristella, joten niistä tuli hienoja nimpparileivoksia! Tei marspaanista ruusuja ja lehtiä ja värjäsin päälle osan kermavaahtoa vihreällä... mutta kun kuvaa meinasin ottaa, niin eipäs se nyt onnistukaan.

Eilen ajoin Jyväskylän lenkin ja vein taas Nooran solukämppään autolastin tavaraa, nyt siellä alkaakin olla suurinpiirtein kaikki tarvittava. Roskiksen vierestä pelastetun nojatuolin kun vielä päällystän, niin sit on mööpelit kunnossa. Ikkunakin on pesty ja verhot ripustettu, mummolta löytyi ihanat verhot jotka lyhentämisellä oli kuin sinne tehdyt. Siskoni toi kirpparilta oikein ison ja käypäsen työpöydän ja laatikollisen sivupöydän tulostimelle. Astioita on paljon ja voi laitella ruokaa jos jonniinlaista. Mummolta saadulla kahvinkeittimellä saatiin jo mammoille keiteltyä kahvitkin :)

Vein mennessäni kassillisen ruokaa ja Noora tuumasi, ettei ehdi muuta tehdäkään kuin syödä kun kaapit on täynnä ruokaa :) Hyvä että on tarvikkeita kun likka tykkää tehdä ruokaa ja leipoa. Koululla saa kyllä päivällä ilmaisen  ruuan ja sen komensin joka päivä syömään! Jospas se siitä opiskelijaelämä hyvin alkaisi... ei vielä ekana viikonloppuna luvannut kotiin tulla :)

Eilen löysin Keljon Prismasta ihanat kengät! Joku intuitio käski menä Prismaan ruokaostoille ja samalla pikaiseen kävelin kenkähyllyn ohi... siellä ne mua odotteli just oikean kokoiset GABORin ruskeat sirot kävelykengät, sellaiset jotka voin hyvin laittaa pellavamekon kanssa sinne tuleviin häihin... ja näille on käyttöä varmasti muutenkin, sopivan matalat ja tuntuivat jalassa hyviltä ja  mikä parasta, hintalappu oli 89,90€ ja alennuslappu 20€... joten tein oikein osuvat kaupat!