Syksy on tuonut kansalaisopiston kurssitkin taas ajankohtaisiksi ja eilen alkoi tilkkutyöt ja tänään tanssikurssi. Tanssin taikaa siellä ei ehkä vielä näkynyt, mutta sali oli täynnä innokkaita oppilaita. Minäkin sain Lahdesta vanhan kamuni uudeksi kurssiparikseni... eikäpä tuo vanha koira ihan toivottomalta tuntunut, joten kyllä tässä talven mittaan opitaan monenlaista :) Tanssillinen alku oli ihan lupaava. Mukavaa kuntojumppaa ja selällekin hyväksi tuo 2,5 tunnin tanssikurssi joka keskiviikko!

Edit lisäys: Opeteltiin siis ensiksi vaihtoaskelia yksin ja sit parittain tanssien Foxia ja  viimeinen tunti mentiin lava-jiveä.  Osa porukkaa oli vanhoja kurssinkävijöitä viime ja edellistalvelta. Monta uuttakin oli, varsinkin miehiä. Nyt kävi niin hassusti että miehiä oli kolme paritonta, sillä viime vuonna oli muutamia naisia ilman miehiä! Harmillista, että joku jää sit ilman paria, sillä tuolla eivät halua parinvaihto systeemiä kun niin monet tulevat pariskunnittain ja haluavat yhteisen harrastuksen nimissä tanssia vain keskenään...

Tilkkukurssille ei ole mitän vetoa ja siellä tuskin jaksan joka kerta käydäkään. Eilen tehtiin sudokua, johon mulla ei ole koskaan ollut mitään kipinää... nyt tehtiin siis sudokua tilkkupaloista ja aikani niitä väkersin kunnen  tilkkuystäväni ala-asteen ope tuli tekemään sen valmiiksi, nyt pitäis siis ommella ne oikeilla paikoilla olevat tilkut yhteen! Jotkut tilkkuilijat kuuluvat hurahtaneet kangas-sudokuihin oikein kunnolla :)

Tilkkukurssin jälkeen pidimme kiltapalaverin ja olen päättänyt laittaa tilkkukillan jäähylle täksi syystalveksi ainakin. Ei ole mitään inspistä enää sen vetämiseen, eikä näytä olevan kiltalaisilla motiivia osallistua mihinkään, ei edes kerran  kuukaudessa tapaamiseen, joten olkoon. Katsotaan joulun jälkeen uudelleen, miltä tilanne näyttää. Olen kyllästynyt vetämään sitä väkisin, kun ei se luontevasti muodostu kivaksi tapaamiseksi kivan asian tiimoilta, jo pelkästään kerran kuukaudessa yhden tapaamis-illan sopiminen tuntuu niin hankalalta..... en halua siitä enää stressiä itselleni.

Kuun lopussa lähdemme muutaman kiltalaisen kanssa yhdessä aluetapaamiseen Jämsään, katsotaan saisiko sieltä jotain uutta motiivia tähän yhteiseen touhuun. Lokakuussa olis Seinäjoella Tilkkureppu, killanvetäjien motiivipäivä... saas nähdä tuleeko sinne lähtöön mitään inspistä. Kiltamme on toiminut reilun 5 vuotta, mutta ehkä se on tullut jollain tapaa tiensä päähän näin nopeasti....

Näissä tunnelmissa maate, hyvää yötä kaikille ja mukavaa huomista aamua!