Messut on nähty ja kierretty, meille jäi aikaa 3,5 tuntia kulkea, pikaiset kahvit kangaskavereiden kanssa siinä välissä, aikaa meni toki kahvipaikan jonossakin... Mutta mä voisin kulkea tuolla kaksi päivääkin, vaikka tässä vajaassa 4 tunnissakin sai jalat ja selän kipeäksi, mutta paljon jäi näkemättäkin. Ensin kun käy sellaista yleiskulkua ja silmäystä, sitten haluis vielä mennä jonnekin tarkemmin tutkimaan, joku työnäytös kiinnostaisi ja jonkun kojun luona vois vaan katsoa jotain ihmeellistä :)

Paljon oli lasitöitä ja monenmoista huovutusjuttua ja villoja... toki muutakin mielenkiintoista kuten se paperinarusta kudottu ryijy missä oli seassa jouluvalot, se oli aikas nätti sisustusjuttu!

Ostamiseen menee monessa paikassa aikaa, kun pitää jonottaa että saa maksettua, Sinellillä oli hirveet ruuhkat ja halusin katsoa sitä BigShot koneen käyttöäkin. Monessa muussakin paikassa olis ollut jotain mielenkiintoista mitä ois voinut katsoa, mutta pöytien ympärillä oli naisia kolmessa kerroksessa, ettei paljon nähnyt. Väenpaljous oli melkoinen ihan tungokseen asti, pitkät jonot vessaan ja kahvipaikkoihin.

Sain vähän kässärahaa joten jotain pientä ja tarpeellista sain ostettuakin. Kuten ne himoitsemani Magnolia leimasimet, kolme ostin.. olishan ne kaikki olleet ihania. Ensin en tykännyt koko Magnolian tytöstä kun sillä ei ole suuta ja hymyä, mutta nyt olen alkanut niistä tykkäämään kun niin monessa blogissa on ihania   kortteja mihin noita leimakuvia on käytetty.

Servettejä vähän kortteihin ja tiilitauluihi, ääriviivatarroja kortteihin, vähän kiharaista villaa neulahuovutuksiin, pari pientä piparimuottia -enkä löytänyt sitä pitkähelmaista sydäntä minkä tahtoisin, enkä muistanut etsiä oasis-sienipalloja mitä oisin tarvinnut....

Nyt on tullut uusi askartelulehti IHANA- sen ostin, kivoja ideoita ja malleja on paljon. Hyvä että tulee uusia suomalaisia lehtiä! Kiva!

Fimo-massaa ostin myös muutamia jouluisia värejä, joskos niistä jotain kivaa saisi vaikka korttien koristeeksi....

Rahat siis tuli hupuloitua ja kintut kipeeksi käveltyä ja kangaskavereiden kanssa pikaiseen kahviteltua, joten kivat messut! Olisin viihtynyt paljon kauemminkin :)

Ens vkl ne olis Hesassa, sinnehän olis kiva sunnuntaina mennä... mutta jääköön nyt menemäti :) Lauantaina on se korttikurssi, pitää nyt tämä viikko keskittyä siihen ja myyjäisjuttujen ompeluun... Päässä pursuaa ihania kortti-ideoita :)