Kyllä aina on kirja tai parikin kesken, iltaisin pitää hetkeksi olla lukemista, jotta pääkoppa hiljenee ajattelusta .. eikä se aina hiljenekkään, mutta.... mielenkiintoisia kirjoja on niin hirveesti. Tässä viime päivien luettuja, mietityttää henkinen kasvu ja entiset elämät.

Mä olen sellainen lukija, että kun tykästyn jonkun kirjoitustyyliin, luen hänen kaikki kirjoittamansa kirjat.. näin on käynyt tämän Marja Orkomankin kanssa... kuten olen lukenut hänen pääpersoonansakin kirjoitukset, eli Pirkko Arhipan = sama kirjailija :) Näin olen lukenut kaiken monilta suomalaisilta naiskirjailijoilta, kuten Leena Lehtolaisen, Eppu Nuotion, Anneli Kivelän, Pirjo tuomisen, Outi Paakkasen,  Tuija Lehtisen... ja on niitä muitakin :)

 

Varjojen taika oli mielenkiintoinen kirja entisten elämien ja henkimaailman asioista, kertoo kirjailija-elokuvaohjaaja Kaija Juurikkalan omista kokemuksista.

 

Muuta ajatuksesi, muutat elämäsi on vuosikymmenen saatossa moneen kertaan lukemani kirja, aina välistä se pitää kaivaa uudelleen luettavaksi, aina sieltä löytää osuvia kohtia ja ajattelun ja parantamisen varaa!

Lorna Byrnen Portaat taivaaseen on ihana jatko "Enkeleitä hiuksissani" kirjalle... kertoo kirjailijan omakohtaisesta enkeli-elämästä. Suosittelen luettavaksi ja se avaa käsitystä suojelusenkelistäkin.

Puistotie on leppoisa päätös Orkoman uudelle kolmiosaiselle sarjalle, kirjat kannattaa lukea järjestyksessä.