Taas ollaan uuden viikon alussa ja maanataissa, viikonloppu sujahti nopeasti. Lauantaina kävin isosiskon kanssa Jyväskylän käsityömessuilla. Paljon oli monenlaista, vaan ei mitään uutta ja ihmeellistä. Alkaa tuntua että samat tavarat ja ideat ja valmiit työt pyörii messuista toisiin. Koruja on nyt paljon, eri tekniikoilla, emalista ja lasista sulatettuja monella. Kauniita, vaan ei  niissäkään mitään "häikäisevää". Messuille mennessä unohdin käydä pankkiautomaatilla, eikä Paviljongissa ole sellaista (iso puute) ja sit korttini ei käynyt, isosisko pelasti pulasta -- mutta empä monella eurolla ostamista löytänytkään. Muutama pieni pussillinen helmiä Jalokivityöhön, pieni piirretty/painettu kissankuva vauvan vaatteeseen, Tuulalle pari arkkia enkeleitä...

Olisin ostanut korupihdit ja Bambupuikot, vaan en löytänyt kumpiakaan. Kävin sit paluumatkalla Askartelupuoti Piassa, joka on Kolmikulmassa uusissa hyvissä tiloissa. Sieltä ostin korupihdit, kolme Fimoa ja jotain pientä. Taidan olla vanha, kun en Eurokankaastakaan löytänyt mitään ostettavaa. Palakankaista toivoin löytäväni jotain pääsiäisen vihreää, vaan ei näkynyt.

Sunnuntai meni lasitöitä tehdessä, sain tinattua sen ikkuna-narsissin. Vielä kun siihen laitan u-kiskosta ulkoreunan ja lenkit sekä patinoin tinauksen, niin sitten sen voi ripustaa ikkunaan pääsiäiseksi :) Päällystin lasinpaloilla ja silikonilla pari kukkaruukkua, sinne jäivät anoppilaan kuivamaan ja odottamaan saumauslaastia. Jospas niistä tulis kivat lasi-mosaiikkiruukut. Yksi sellainen mulla on jo ennestään, vaan siinä on vähän liian isoja lasinpaloja, nyt tein pienempiä.

Lasitöihin nyt kyllä sormet oikeesti syyhyää... pian olis päästävä kokeilemaan vaikka minkälaisia koruja ja kulhoja.. parit synttärilahjakukatkin voisin tehdä :)

Äsken olin 6:n kerran Fysikaalisessa hoidossa, kivun luonne vaihtuu ja paikkakin siirtyy, mutta aina se vetää ja vihloo sitä hermoa -vaikka miten päin vääntää tai on vääntämättä. Nikamatuolissa venytetään ja selkä ja kyljet on ihan pirun tiukat. Pallon päällä tehdään jotain, mutta se pallo on mulle vähän liian pieni, kun olen itse näin iso, pitäis ostaa kotiin vähän isompi pallo.  Aamupäivästä kun kinttu ei ole väsynyt, kävelen vähemmän ontuen, mutta kun aikansa kävelee ja jalka väsyy alkaa kunnon linkutus.

Nyt ompelemaan, pari ideaa on saatava päästä ulos :)

Aurinkoisen mukavaa maanantaita!